Божана от Мастър Шеф с нова визия, няма да я познаете (СНИМКИ)
Помните ли Божана Кацарова, която спечели Мастър шеф и след това участва в Вип брадър

 

Чаровната готвачка е на прага да сбъдне една от дългогодишните си мечти, свързани с професионалното развитие. А именно – да има собствен блог с полезни и качествени съвети за кулинарното изкуство.

“След 2 години избистряне на концепцията, новата ми кухня официално е факт! Малка симпатична бърлога, в която нямам търпение да започна да посрещам гости и да се сътворяват ВКУСНИ НЕЩА.

От следващия месец тръгва и НЕ ПОРЕДНИЯТ кулинарен блог, за който съм се постарала да е максимално полезен и лишен от каквито и да било клишета и монотонна реч…”, написа Бо, както и викат на галено приятелите, в социалните мрежи и разбира се предизвика за нула време десетки коментари от своите последователи.

Извън темата за кулинарните подвизи, Божана е все така щастлива в личния си живот. Неотдавна дори тя призна, че в момента изживява нещо много хубаво със своя приятел Ники.

„В момента с Ники изживявам нещо много хубаво. В началото не исках да афиширам връзката ни. От година и половина сме заедно. Запознахме се по работа. Той е истински, умен. Ники е феноменален”, не спира да хвали половинката си щурата готвачка

Източник: За Жената