Бърза детоксикация със сода само за 48 часа
Много жени постоянно се сблъскват с проблема с наднорменото тегло. Подобна тема вероятно няма да загуби интереса си никога. И това не е изненадващо, защото всеки от нас винаги иска да бъде на върха на възможносттите си и да изглежда максимално най- добре. Но как, ако всеки ден се изправяме пред толкова много гастрономически изкушения?

Ние познаваме един много ефективен метод, който ще ви помогне бързо да вкарате тялото си във форма. За да изгубите наднорменото тегло, не е нужно да се отказвате от любимите си храни и да не излизате от фитнес с дни. Достатъчно е само да се опитате да ядете здравословни храни и да добавите сода за хляб към храната си. Разбира се, такава детоксикация не трябва да се пренебрегва, но ако спешно трябва да влезете в любимата си рокля, този метод ще дойде на помощ.

Сода с лимонов сок

Вземете 300 мл вода, добавете към нея 0,5 ч. л. сода и разбъркайте до разтваряне на содата. Изсипете във вода сокът от половин лимон и го разбъркайте добре.

Тази напитка не само помага да се отървете от наднорменото тегло, но и освежава, подобрява благосъстоянието и енергизира за целия ден. Можете да я пиете след ядене и след спорт.

Сода с ябълков оцет

Смесете половин малка лъжичка с 2 супени лъжици ябълков оцет. Добавете сместа към чаша вода и разбъркайте. Тази напитка трябва да се консумира на празен стомах преди закуска.

Пийте сода с плодове

Вземете шейкър или блендер и поставете там няколко ягоди, 1 стрък прясна мента, добавете сок от два лимона, 2 чаши вода и 0,5 ч.
л. сода за хляб. Разбийте всички съставки, докато се получи еднаква консистенция. Получената смес трябва да се консумира 2 пъти на ден.

Отслабвайте с удоволствие! Не забравяйте, че за да постигнете по-значими резултати, трябва да се движите много и да не злоупотребявате с брашното и сладкишите. Но основната гаранция за успех е любовта към себе си и доброто настроение! Споделете тази полезна статия с вашите приятели!

Източник: За Жената