Вечерен ритуал, който сбъдва желания
Всеки си мисли за нещо и се надява да се случи рано или късно. Това е един интересен ритуал за задоволяване на желанието, който може да опитате, ако разбира се вярвате в това.

 

Напишете на лист хартия своето желание. То трябва да има характер на твърдение. Например: “Аз съм здрава! Очакват ме само добро!” След това поставете листът на масата, а върху него сложете чаша пълна с вода. потъркайте дланите си една в друга и си представете, че енергията е между тях.

Ритуал за сбъдване на желания

Всеки от нас има своите желания, но повечето от тях остават само в мечтите ни и често не ни достига смелост, за да ги осъществим. Същес… Прочети повече След това разделете дланите си и обгърнете чашата, но без да я докосвате.

Повторете желанието си още няколко пъти, най-добре на глас, като го казвате осъзнато, с убеждението, че думите ви водят към изпълнението и си представяйте как то се изпълнява. Правете тази процедура два пъти – сутрин, след ставане и вечерта. Повярвайте: Желанието ви непременно ще се изпълни! Не бива, обаче, в него да присъства частичката “Не”.

Желанието ви трябва да е ясно формулирано и най-вече жизнеутвърдаващо. Такива, които желаят зло другиму, само ще ви навредят. Ако искате да постигнете няколко цели, направете всичко по ред – днес едно желание, утре друго. Т.е. на едно желание – една чаша вода. Ако желанието ви е свързано със здравето, водата в чашата придобива целебни свойства. Но само за вас. Когато направите ритуала, задължително изпийте водата! Бавно, мислейки за желанието, чувствайки вкуса на водата.

Източник: Actualno.com