Важно! С този лесен трик веднага, ще разбереш, кой се опитва да те следи през телефона ти!
Безопасността през мобилният телефон винаги трябва да бъде приоритет. Знаем обаче, че с модернизирането на нашите телефони се появяват и атаките към нас и нашите лични данни.

Малко хора знаят, че е възможно да проверим дали смартфонът ни е бил обект на проследяване, при това само с елементи кодове.
* # 21 #

Този код ви позволява да разберете дали вашите повиквания или съобщения са пренасочени. Информацията за възможните отклонения ще бъде показана на екрана на вашия компютър. Тази функция е създадена най-вече за възрастни хора и малки деца, които най-често стават жертва на телефонни кражби или измами.
* # 62 #
Наберете този код, ако желаете да разберете къде се отклоняват вашите разговори и съобщения. Шансовете да разберете, че това зависи не само от вас, но и от нивото на сигурност от другата страна на слушалката.
* # 06 #
С помощта на този код може да се разбере номера на ИМЕИ (International Mobile Equipment Identification). Той ви позволява, в случай на кражба на вашия телефон да провери местоположението му. Единственото условие е телефонът да бъде включен, без значение дали е поставена друга SIM карта. Ако знаете номера на IMEI, можете да разберете модела и техническите характеристики на телефона си.