Внимавайте много с момичетата, които имат татуси! Вижте защо!
Татуировките изживяват в момента истински Ренесанс. Момичетата са луди по тях. Ето какво е необходимо да се знае са почитателките на татусите, пише cosmopolitan.bg

1. Не питай колко струват татуировките ѝ. Това е лично и ако въпросът е породен от желанието вие също да си направите, не ви ориентира колко ще струва и вашата. Всеки татуист сам решава цената си.

2. Не разпитвайте за смисъла ѝ. Щом тя е решила да жертва част от кожата си за мастилената рисунка, значи има смисъл за нея и не е задължително всеки да знае значението ѝ.

3. Не питайте дали планира да си прави още. Разбира се. Хора, харесващи татуировките, не се задоволяват само с една. Татуираните хора почти винаги имат план за бъдещите си няколко татуировки, още дори преди да са започнали с първата.

4. Не пипайте татуировката ѝ ако е нова и прясна. Лечебния процес е дори по-болезнен и досаден от самата направа на татуировката, а пипането ѝ с мръсни ръце може дори да ѝ докара инфекция.

5. Някои татуировки просто нямат смисъл. Да, тя е там просто защото и харесва.

6. Хората ще гледат приятелката ти. Това е нормално, въпреки че сме в 21 век. Хората още не са свикнали с това да гледат обрисувани момичета и за тях това е табу.

Източник: Prochetime.com