Време е да разберем най-накрая защо мъжете искат да дадат своето внимание на жените над 30
Време е да разберем най-накрая защо мъжете искат да дадат своето внимание на жените над 30. 

Всички сме чували за следната отрезвяваща статистика: при възможност за избор, мъже от всяка една възраст биха предпочели да излизат с жена, която е около 20-те. Жените от своя страна сме по-склонни да излизаме с мъж около собствената ни възраст. 

Това проучване е направено сред 12000 човека, които затвърждават резултатите.

Обаче има нещо гнило около тези данни… Ако мъжете наистина бяха толкова сериозно заети да следват примера на пещерния човек, нямаше ли да чуваме за все повече жени на 30 години и нагоре, които просто си седят вкъщи и плетат в петък вечер. Или четат книги с чаша вино. Сами.

Въпреки че трябва да имаме предвид факта, че дори един мъж да иска да излиза с една 20-годишна, това не означава, че и тя би имала същите желания.

Ако вече сте над 30, не се отчайвайте от статистиката. Всъщност мъжете харесват по-зрели жени и имат сериозни доводи затова.

Ето какво споделиха те:

“Те знаят много по-добре как да общуват в една връзка”

“Те знаят какво искат. При тях има нещо повече от това да стигнеш до края. Така че, ако успееш да покриеш техните изисквания, значи се справяш много добре.”

“На мнение съм, че жените след 30-годишна възраст са в разцвета на силите си. Полова зрялост, начинът, по който се движат – всичко в тях крещи “жена”.

“О, те определено знаят как да изиграят танца с финес и женственост.”

“Много по-добър секс!”

“Годините никога не са играли ключова роля при мен… Излизал съм с жени на моята възраст, много по-млади от мен, както и много по-възрастни. В крайна сметка всичко се свежда до това дали я харесвам и искам да я видя отново.”

“Винаги съм харесвал в по-възрастните жени тяхната самоувереност, зрялост и самочувствие. Намирам тези качества за доста атрактивни, а те доста често липсват при по-младите момичета.”

“Имаме сходен опит в живота и сме израстнали в енда култура. А това е малко по-комфортно от другата алтернатива.”

Източник: edna