Във всеки офис има различен типаж хора, кои типаж си според това как се храниш?
Във всеки офис има определени “типажи” хора, дори когато става дума за обяда на работното място – едни си носят хапване от вкъщи, други винаги залагат на парче пица, а трети обичат да ходят в ресторантите около работа. Ето какво издава за вас вашият любим “работен” обяд.

Салата

Любителите на пълните купи със зеленолистни са жадни за знания и са доста честолюбиви. Тяхното усърдие обикновено не остава незабелязано. В работна среда са напълно миролюбиви, избягват конфликтите и правят компромиси. Опитват се да се придържат към здравословно рутина, колкото и да е трудно това начинание в офиса.

Сандвич или нещо друго бързо

Тези хора се отличават със спокойствие и постоянство. Доста са издръжливи на напрежение, което им носи уважението на колегите. На такъв човек може да се доверите за някой труден проект, защото не обича да губи времето и енергията си. Възможно е обаче да не е достатъчно открит и рядко да казва своето истинско мнение.

Супа или друго готвено ястие

Тези хора ценят уюта и искат да го създават и на работното място. Феновете на вкусните гозби често постигат успех, но не винаги им се удава да осъществяват последователно плановете си. В корпоративните отношения не са особено постоянни, защото винаги губят много време, за да намерят “перфектното” решение на даден казус.

Храна от вкъщи

Тези хора са внимателни, тактични и не особено доверчиви. Бързо изграждат приятелства, но винаги имат едно наум. Процесът на конкуренция не е за тях, тъй като любителите на домашна храна не се стремят към кариера. Тяхната сфера е свързана предимно с творческите способности.

Забравят да обядват

В работата им често ги смятат за самотници, рядко имат възможността да достигнат върховете на професионалната стълбица. Често не преследват собствените си интереси, мислейки повече за благото на колектива.

Източник: iwoman