В ретрограден Юпитер сме от 10 април до 10 август
Невъзможно е да се устои на влиянието на ретроградния Юпитер – човек може само да се възползва от отворените перспективи и да вземе предвид всички опасности. Прогнозите и препоръките на астролозите ще помогнат за това.

 От 10 април до 10 август 2019 г.

всички попадат под влиянието на ретроградния Юпитер. Това астрологично събитие е изпълнено с непредсказуеми обрати в съдбата и опасни ситуации.

Ретрограден Юпитер от 10 април до 10 август 2019 година
Планетата ще се разгърне на 10 април под знака на Стрелец, който предвещава обещаващи възможности в областта на кариерата, връзките и духовния растеж. Ретро Юпитер ще премахне бариерите, които ни държаха за дълго време и ще възстанови справедливостта.

До 10 август 2019 г. ще продължи положителното влияние на ретроградната планета, което ще помогне за преодоляване на проблеми, за разширяване на възможностите, за постигане на някаква стабилност. Основният съвет на астролозите за всеки Знак на Зодиака е да събере цялата воля и да се придвижи към целта, без да обръща внимание на негативните тенденции.

Влиянието на ретроградния Юпитер върху знаците на зодиака

От 10 април до 10 август Рак, Стрелец и Риби могат да усетят своето съмнение, объркване или обратно, неоснователна самонадеяност. Привличането на щастие в живота им няма да е лесно, защото емоционални изненади очакват представителите на тези Знаци. Ако са готови да се учат, да се променят и да играят по правилата на Вселената, Юпитер ще отговори с подкрепа, давайки възможност да оправят живота си, като се върнат към минали грешки и ги коригират.

Юпитер ще принуди тези три зодии да анализират миналото си: да поправят нещо и да го оставят там завинаги. За тях това е време на потапяне в себе си, период на духовно израстване и търсене на отговори на интересни въпроси.

Най-трудно ще бъде за Телец, Скорпион и Козирог. Предвещава набег от емоции, които ще ги поразяват и водят по грешен начин. Астролозите съветват да не бързате да вземате решения, да не разчитате на интуиция и да използвате миналия си опит в решаването на мащабни задачи. Ретроградният период на Юпитер няма да бъде криза, но ще изисква предпазливост и внимателен анализ на събитията за тези Знаци. Решенията по това време трябва да се взимат мъдро, без да се поддават на емоционални импулси, в противен случай потокът от неуспехи ще ги влачи до дъното. Ако представителите на тези знаци успеят да контролират настроението си, те не само ще се отърват от проблемите, но и ще направят живота си по-добър.

Да се възползват от ретроградния Юпитер Овен, Лъв и Водолей. Представителите на тези зодии ще се радват на ползата от тази планета. Юпитер ще им донесе ехо от миналото, за да могат да поправят грешките безпроблемно. Духовният стремеж ще бъде увенчан с успех – ще успеете да намерите своето място в живота, да разширите способностите си и да вложите силите си в развиването на таланти и способности, което ще ви позволи да постигнете голям успех в бъдеще.

Периодът на ретроградност на Юпитер за Овен, Лъв и Водолей е време на нови открития, прозрения и самоусъвършенстване. По това време ще бъдат получени много отговори на отдавна зададени въпроси, а минали събития ще се съберат в картина. Това е възможност да поставите всичко на своето място, както в собствените си мисли, така и в собствения си живот.

Близнаци, Дева и Везни от 10 април до 10 август 2019 г. ги очаква хаос. Събитията ще се случват непредсказуемо, но само за да доведат представителите на тези Знаци по правия път. Астролозите ги съветват да мечтаят по-малко за бъдещето и да погледнат назад – много ще изисква подробен анализ, за ​​да се избере единственият правилен вариант от многобройните възможности. Най-важното е да се справяте с вашите желания и да разберете какво наистина очаквате от живота.

Юпитер ще усили такива качества като импулсивност, егоцентризъм, консерватизъм, прекомерно самочувствие. Именно с това е необходимо да се борим с всички налични средства. Важно е да не гледате на неуспехите си като нещо ужасно и да не търсите виновните, защото Юпитер ще ни подготви за нещо повече, за нещо специално и много важно. Съветваме Близнаци, Деви и Везни да възприемат позитивно мислене и да го направят свои полезен навик.

По време на периода на влияние на ретро-Юпитер всички ние трябва да изтласкаме основните си жизнени принципи малко встрани и да въведем нови мисли и нови задачи в живота си, така че те да станат източник на мотивация за нас. Няма да стигнем щастието, ако не анализираме миналото и не коригираме направените грешки.

Източник: За Жената