В стаята поставете чаша с вода и сол и ще се отървете от негативната енергия. Резултатите са страхотни – Пробвайте
Няма по-добро място за отдих и мир от нашата къща. Това е оазис на мира, където се възстановяваме от стреса, който сме имали.

След работа, или друга дейност, когато стигнем у дома, искаме да се освежим. Но понякога нашия дом ни  уморнява повече. В много случаи това е заради лошите вибрации и енергия в него.

Някои може невярват, но лошата енергия оказва силно влияние върху живота ни. От това зависят нашите емоции, чувства и мисли.

Домът е мястото, където отрицателната енергия може да се натрупва, да се отразява на отношенията ни със семейството. Дали това ще бъде съседа, които често ви посещава или приятел, който идва у дома, може да бъде носител на лоши вибрации.

Щом тази енергия стигне до нашите домове, тя остава там, докато не направите това може да извади. Докато не се отстранят, можете да имате много спорове и разногласия със семейството. Затова искаме да ви покажем лесен начин как да се борим срещу лоши вибрации. Това е метод, който ще върне спокойствието в собствения ви дом. Обърнете внимание на това, което трябва да направите днес.

Ето какво е необходимо:

– бял оцет (1шише)

– морска сол (една супена лъжица)

– стъклена чаша

– вода

Подготовка и използване:

Това, което трябва да направите е да сипете оцета и малко вода в чаша .. След това добавете морска сол и го поставете на труднодостъпно място в къщата. Помнете, че чашата трябва да бъде скрита от погледите на другите. Там трябва да остане 24 часа. Ако солта плува във водата, старателно ще изперете и ще повторите процеса. Когато солта остане на дъното, това е знак, че лошите енергии са изчезнали.

След това трябва да повторите този процес във всяка стая във вашия дом. Също така, когато солта остане на дъното, процесът ще бъде завършен. По този прост начин ще направите дома си спокоен.

Източник: За Жената