Грешките в любовта, които всяка зодия прави несъзнателно




Изграждането на романтична връзка, основаваща се на взаимно усещане за интимност и отдаденост, е един от крайъгълните камъни на живота. Всеки човек, дори и най-съвършеният в нашите очи, има недостатъци, които биха могли да се окажат пречка към постигането на перфектни отношения. Ето и кои са грешките, характерни за всеки зодиакален знак.

Овен

Овните са изключително внимателни и любящи партньори. Готови са да преместят планини за своите половинки, вслушват се в желанията им и гледат да угаждат. Грешката, която допускат, е че очакват същото отношение и към тях, а в крайна сметка всеки човек обича по различен начин. Не биват ли поставени на пиедестал, започват да се чувстват недооценени и необичани.

Телец
Наистина стабилен знак – символ на здравото семейство и традиционният начин на живот. Но най-голямата им сила е и най-голямата им слабост. Грешката, която са склонни да допускат във връзките са, че много бързо се впускат в еднообразния и монотонен начин на живот, което плаши партньорите им.

Близнаци

Близнаците знаят какво искат, как да го получават, но откликват и на желанията на партньора със същата отдаденост. Проблемите при тях идват с конфликтите, които са неизбежни понякога. Склонни са в гнева си да нараняват чрез думи и наистина не знаят кога е добре просто да замълчат.

Рак

Раците са страстни, вглъбени и обичат любовта повече от всичко. Това, което би им създало проблеми, е прекалено обсесивното поведение във връзка. Ако има знак, който ще изпрати 5 съобщения с „какво правиш” и „как си днес”, това е Ракът.

Лъв

Горди и енергични, Лъвовете обичат и бранят любовта си. За съжаление, самовлюбената им натура често проваля връзките им. Те държат да бъдат обожавани и „носени на ръце” и се разочароват твърде бързо, когато това не се случи.

Дева

Девите държат на прецизността във всеки аспект на живота. Точно това им качество ги прави страхотни приятели, но в любовта може да доведе до огромно напрежение. Когато нещата се правят по различен начин от техния, Девите започват да приличат на стари свекърви, които само се оплакват и негодуват.

Везни

Още щом видите символа на Везните, ви става ясно, че тази зодия обича баланса в живота и любовта. Представителите на знака обичат да разглеждат една ситуация от всички ъгли, представят си най-различни сценарии, които биха могли да се случат. Чувството им за справедливост и баланс често ги прави нерешителни и хаотични, което доста изнервя партньора.

Скорпион

Когато един Скорпион се влюби, той го прави с цялото си същество. Определено би могъл да се превърне в партньор-мечта, тъй като е отдаден във връзките си. И все пак, неслучайно казваме „когато се влюби“ – това е един дълъг и трънлив път, който малцина успяват да извървят. Точно там е и грешката на Скорпионите – разкриват се много трудно, владеят емоциите си до съвършенство и изграждат високи стени за хора, които може би наистина ги обичат.

Стрелец

Страстни и забавни, Стрелците са „удар в 10-ката“ за много жени. Уви, както става ясно от символа на зодията им, те са и родени ловци. Обичат играта на преследването и са склонни бързо да загубят интерес, когато хванат „плячката си“.

Козирог

Козирозите са лоялни и здраво стъпили на земята, така че са перфектни партньори за дълготрайни отношения. Лошото при тях е, че не търпят компромиси, що се касае до връзките. Искат да сте отдадени на 100% и е възможно да възникнат конфликти, карайки ви да избирате между тях и приятелите/семейството.

Водолей

Изключително саможив знак, който трудно изразява емоциите си. Дори да успее, го прави по доста неподходящи начини – или ще нагруби половинката, или ще се държи детински. Затова имат нужда от човек, който да успокоява ума и душата им.

Риби

Рибите с техните идеалистични мечти и дистанцираност от реалния свят, имат проблеми с управлението на средствата. Представителите на тази зодия често си позволяват твърде скъпи покупки без да имат възможност за тях. Това може да се окаже сериозен проблем, когато става дума за разпределяне на семейния бюджет.

източник: iwoman.bg