Дамите над 40 са върхът! 9 причини да повярвате в това
Казват, че 40 е новото 20 и не бихме могли да сме по-съгласни с тази крила мисъл, която вдъхва нов живот върху представата за жените, които са преминали 40 години кралят.

Възрастта не е порок и никога не е била, а днес имаме толкова неизброими примери за красиви, шеметни, успешни и вдъхновяващи дами над 40, че просто не можем да не признаем, че те са страхотни и са истински примери за подражание!

Големият журналист Анди Руни също знае това много добре и отправя няколко послания, които ни показват защо жените 40+ са върха. Разглеждайте галерията ни, прочетете ги и се вдъхновете! Посвещава се на всички истински жени, които знаят какво искат! 

1. Жената над 40 никога няма да попита от нищото “За какво мислиш?”. Жената над 40 не е интересна за какво мислиш.

2. Жената над 40 е преживяла достатъчно и знае коя е, какво иска и от кого го иска.

3. Жената над 40 вече има някоя и друга бръчица, но това я прави по-секси от която и да било 20—годишна девойка. Не забравяйте, жената над 40 е и два пъти по-опитна в леглото! Нейното либидо е по-силно. Тя знае да цени добрия любовник и да му отвръща адекватно.

4. Жената над 40 е откровена и честна. Тя се е уморила от игрички. Тя ще ти каже в очите, ако се държиш като кретен. По-младата жена няма да ти каже нищо. Ще мълчи, ще се цупи и ще чака сам да се сетиш. Жената над 40 не обича да си губи времето в излишни драми. Тя сваля картите на масата и не се страхува от конфликт, защото знае, че нещата или се получават, или не. Среден път няма.

5. Жената над 40 не обича да прави сцени. Но не си мисли, че ако си сгазил лука, ще ти се размине. Жената над 40 е търпелива, но справедлива. Може да прощава, но не и да прави непростими компримиси. Жената над 40 не си тръгва, за да я върнеш. Обръща ти гръб, защото вече има нов път пред себе си.

6. Жената над 40 умее да готви. И да чисти. За нея да е домакиня не е мръсна дума, а просто другото лице на женствеността. Защото го прави за себе си. А не за да се хареса на мъжа до себе си.

7. Жената над 40 не ревнува излишно. Тя знае, че ако й даваш поводи за ревност, не си заслужаваш. А ако си заслужаваш, няма да й даваш поводи за ревност.

8. Жената над 40 те познава. За нея си като прочетена книга. Тя вижда твоите недостатъци, но вижда и твоите силни страни. Дори когато ти самият не можеш да ги видиш…

9. Жената над 40 търси истинска връзка. Тя няма да направи компромис и да търпи до себе си човек, който не й цени и не й дава това, от което се нуждае. И кое си заслужава. Жената над 40 знае, че си заслужава.

Източник:  edna