Дафинов лист за изпълнение на желания: Ето какво трябва да направите!
Древните гърци и римляни са приписвали магически свойства на лавровия лист, те са го използвали в своите ритуали и са вярвали, че носи щастие и успех, пише zajenata.bg. Лавровото дърво е символ на чистота, всеотдайност, триумф и безсмъртие. То дава жизненост, успех и изпълнение на желанията. Опитайте и вие да привлечете щастие с помощта изглеждащия на пръв поглед много обикновен дафинов, лавров лист.

Напишете желанието си на дафинов лист, след това да го хвърлете в огъня и всичко, с течение на времето, ще се изпълни. Поставете по един дафинов лист във всеки ъгъл на стаята, където членовете на вашето семейство прекарват по-голямата част от времето, той ще прогони болестите от обитателите на дома ви.

Ако винаги носите в себе си дафинов лист, това ще ви предпази от неприятности и аварии.

За да привлечете положителни промени в живота си, разтрийте с пръстите си този лист, вдишайте аромата му и силно на глас кажете желанието си.

Сложете дафинов лист под възглавницата: той ще носи само добри сънища. Ароматът на дафинов лист спасява от преумора, но също така дава допълнителни сили на тези, които се занимават със спорт.

Ако четири листа се поставят под изтривалката, близо до прага, те ще донесат успех. Листата трябва да бъдат насочени с дръжките един към друг, фигурата да заприлича на кръст. Веднъж месечно, в новолуние, листата се сменят с нови. Закрепете над входната врата пет дафинови листа, свързани с червена нишка и тези, които живеят в тази къща ще ги съпътства успех във всичко. Лаврова клонка над бебешкото легло ще го спаси от уроки.

Източник: mistery