Двама съпрузи се разделят заради нелепа случайност! Вижте каква!
В последно време често се сблъскваме с нелепи случаи на изневяра на съпрузи. Не е ясно кое е водещото в тези действия- силната любов, стремежът да избягат от стереотипа, желанието да наранят другия, желанието да се отърват от сивото ежедневие.

Каквото и да е обяснението, всички сме единодушни, че рано или късно всяка изневяра се хваща. Дори и тези, които си мислят, че са изключително потайни, могат да попаднат в капана на истината. Една нелепа случайност преди време, срещна двама съпрузи в един хотел, отседнали там с любовниците си.

Всичко щяло да продължи вероятно още дълго, ако не бил спрял тока в хотела. От хотелските стаи наизлизали хора, да видят какво се случва. Свидетел разказва как мъж и жена, показали се от различни стаи, изведнъж се нахвърлили един срещу друг с юмруци и обидни думи без да се притесняват от присъствието на останалите гости на хотела. Оказало се, че двамата били съпрузи и в този момент всеки един от тях разбрал, че другия му изневерява.

Любовниците им, които все още били по стаите, се показали да видят каква е тази врява, която се вдига в коридора. Като разбрали за ситуацията, набързо се оттеглили в тъмнината.

Според полицейския доклад, съпругът казал на жена си, че има повече работа и ще остане в службата по- дълго, след което се срещнал с любовницата си. От управата на хотела твърдят, че двамата са редовни посетители на хотела, но не като семейна двойка. Там организирали тайните си срещи с любовниците. Кой знае докога щяло да продължи така, ако не било спирането на тока във въпросната нощ!

Източник: Pochetime.com