Джиндижил за тънка талия, слаби бедра и премахване на излишната вода от тялото
На всеки се е случвало поне веднъж да се сети в последния момент, че не може да влезе в роклята за мероприятието утре и да прибегне до радикални мерки. Или пък в последния момент да облече банския от миналата година и да не се хареса в огледалото, затова имаме решение за вас.

Няма как да изгорим излишната мазнина от корема си за един ден, въпреки това, да отслабнете в тази област в рамките на 24 часа, е съвсем реалистично. Как може да се постигне това?

За да премахнете бързо паласките и коремчето, което стърчи, протегнете ръка към джинджифила. Джинджифилът изгаря мазнините, премахва токсините и ускорява метаболизма – ако се консумира правилно. Той също така помага да се премахне излишната вода от тялото – ако се използва в тандем с хранителен режим.

 

Ето какво ще ви трябва:

1 корен от настърган джинджифил или джинджифил на прах
4-5 лъжици лосион за тяло
фолио
кърпа

Как да си направите процедурата

Набележете местата, които искате да “намалите”. Те могат да бъдат бедра, корем или ръце. За да направите това, накиснете кърпата в гореща вода и я увийте около работната зона за 5 минути.
Смесете лосиона с джинджифила и нанесете върху тялото. След това увийте с опаковъчно фолио на 2-3 слоя.

Най-добре е да оставите компреса за цяла нощ или най-малко 6 часа. За най-добър резултат облечете се с нещо топло или се завийте с одеяло, за да се получи термоефект

В началото може да почувствате леко усещане за изтръпване. Това е нормално, процесът започва.

Бъдете внимателни! Компресът с джинджифил е противопоказен в следните случаи:

по време на бременност и кърмене;
ако имате рани, изгаряния или драскотини на местата, където ще мажете сместа;
ако сте алергични към джинджифил;
лошо здраве, тежко главоболие и гадене;
с разширени вени, сърдечни заболявания и наличие на тумори.

 

Резултатите ще бъдат видими след първата процедура: кожата ще стане по-мека и по-еластична, а бедрата и кръста – по-тънки.

Въпреки това, запомнете: след известно време след процедурата, течността ще се възстанови и мастните депозити няма да изчезнат завинаги.  Ето защо за дългосрочна загуба на тегло направете балансирана диета с програма с упражнения и масаж.

Какви методи използвате, когато трябва да отслабнете бързо? Пишете ни в коментарите.

Източник: За Жената