Диетата с кисело мляко топи килограмите за нула време
Ако желаете да премахнете излишните мазнини от корема за кратко време, това ще бъде най-подходящата съставка, с която ще имате вкусна храна за целия ден.

Диетата с кисело мляко продължава само три дни, но е достатъчно за да стопи мастните натрупвания, а тялото ще се отърве от вредните вещества!

Киселото мляко не е избрано случайно! Напротив, всяка съставка има своя собствена роля в диетата и затова е много важно да се придържате към точния ред.

Първи ден:

Закуска: яжте плодове или обикновено кисело мляко с овесени ядки по желание.

Обяд: Задушете зеленчуци със зехтин и разбъркайте с предварително сварен ориз. Освен сол и черен пипер, не трябва да добавяте други подправки.

Десерт: плодово кисело мляко

Вечеря: Салата с шунка и моркови ще ви засити преди лягане.

Така че, настържете един морков, една ябълка и 50 грама шунка и просто поръсете с малко зехтин. Накрая смесете всичко с ниско маслено кисело мляко.

Втори ден:

Закуска: Направете си салата от краставички и кисело мляко. Нарежете краставичките на малки кубчета и смесете съставките.

Обяд: Посолете и подправете с черен пипер пилешко месо, нарежете го на кубчета, след това го изпечете със зехтин. Добавете нарязани гъби, една чушка и домат. Когато зеленчуците омекнат добавете кисело мляко.

Вечеря: Смесете две чаши кисело мляко с няколко горски плода.

Трети ден:

Закуска: Смесете кисело мляко със сирене, нарязана ябълка и малко канела и накрая добавете малко сол и черен пипер.

Обяд: Изпечете 150 гр. филе от мерлуза и направете салата от кисело мляко, нарязана краставица и малко горчица.

Вечеря: Сварете 100 гр. паста, добавете нарязана чушка и варено яйце. Смесете всичко с киселото мляко.

Източник: За Жената