Дни преди да ни остави завинаги от този свят, Петър Дънов прави най-зловещото си предсказание!
Няколко дни преди смъртта си Петър Дънов предрича края на цивилизацията, такава, каквато познаваме днес. Изключително точно и ясно той говори за навлизането в една нова ера за човечеството.

Ужасните предсказания на пророка Данаил, написани в Библията, се отнасят към епохата, която се отваря, пише в посланията си за идните поколения Дънов. Ще има наводнения, урагани, гигантски пожари и земетресения, които ще измират всичко. Навсякъде ще се лее кръв. Ще има революции и ужасни експлозии, които ще отекват в редица области по света.

Там, където е имало земя, ще има вода, там, където е имало вода, ще има земя. Това ще бъде наказание на природата за престъпленията срещу нея, извършени от човечеството, гласят страшните пророчества, които сякаш вече са започнали да се сбъдват. Например, преди 20 години земетресения с магнитуд над 5 бяха сравнителна рядкост, докато сега трусове с магнитуд над 7 се случват доста често.

Дънов казва още: „Ще има революции и ужасни експлозии ще отекват в различни региони на света“. Откакто Плутон навлезе в съзвездието Козирог, през 2008г., по света избухнаха множество революции, припомнят наблюдатели на световните процеси.

Въпреки всички тези страдания обаче, хората, които са готови, ще осъзнаят хармонията и неограничената красота на Златния век.

Запазете вярата и вътрешния мир, когато настъпят трудните времена, защото нито един косъм няма да падне от главата на праведните. Не се обезкуражавайте и продължавайте да се стремите към лично съвършенство, съветва Дънов. И допълва, че ни очаква грандиозно бъдеще, за което и не подозираме.

Новата Земя скоро ще излезе на яве. След няколко десетилетия всеки ще има време да се посвети на духовни, интелектуални и творчески дейности. Отношенията между мъжете и жените ще се основават на взаимно уважение и почит. Хората ще могат свободно да се движат през различни измерения в междугалактическото пространство. Ще разберат функционирането на Вселената и ще осъзнаят Божествената намеса във всичко, което ни заобикаля, предава Пик.

Според писанията, единственото стремеж на всеки ще бъде да отговаря на закона на Любовта. Шестата раса ще бъде тази Любов. Ще се издигне нов континент в Тихия океан и ще бъде населен от тези хора. При новата раса Любовта ще се прояви по такъв перфектен начин, който днешните хора имат само бегла представа. Новата култура ще се основава на три основни принципа: издигането на жените, издигането на кротките и смирените и защитата на правата на човека.

Това е краят на една епоха. Старият ред ще бъде заменен от нов, а той ще възкръсне Любовта на Земята!

Източник:  bradva