Дъщерята на Андрей Слабаков и Ернестина Шинова: “Ужасно много ме дразни известността”
В „Говори с Ива” Ива Софиянска-Божкова се срещна с Йоанна Слабакова. Тя дъщеря на Андрей Слабаков и Ернестина Шинова. Йоанна учи медицина и с усмивка казва, че е лоша комбинация от двамата.

Признава, че има „грандиозна” сценична треска и затова не е за сцената. Още от съвсем малка е открила, че медицината ѝ е интересна и е решила да се докаже в сфера, много по-различна, от тази на родителите ѝ.

“„Дразни ме, когато смятат, че съм стигнала до там, където съм, благодарение на нашите. Има го този комплекс да се мъчиш да се доказваш и да си амбициозен, защото майка ти и баща ти са някой”, казва Йоанна.

Тя споделя, че никога не е искала да бъде известна и това не я блазни. Предпочита да бъде просто Йоанна и се радва, че в университета и в болниците, в които стажува, най-често не знаят кои са родителите ѝ и така тя може спокойно да постига целите си.

“Винаги ще съм дъщерята на Андрей Слабаков и Ернестина Шинова, но в медицинските среди рядко знаят коя съм и ме познават заради мен самата и моята работа, което ми доставя огромно удоволствие.”

Тя разкрива още, че Андрей и Ернестина не са били никак строги като родители.

„Моментът на честност между мен и родителите ми е важен. Не съм ги лъгала за абсолютно нищо. Имаме приятелски отношения, не са строги”.

„Майка ми и баща ми са олицетворение на всичко, което може да искаш в една връзка и всичко, което не искаш. Хем се обичат безумно много, хем са страшно несъвместими. Реално и да се карат, и да имат проблеми – пак, каквото и да се случва, те никога няма да се разделят. Хубаво е да ги гледам”, разказва още Йоанна Слабакова.

 

Източник: edna