Дъщеря й изчезва от родилния дом.. 19 години по-късно майчиният инстинкт ги събира отново!
Целест Нурс ражда момиченце с цезарово сечение преди 19 години. Бебето плачело и медицинска сестра поискала да й помогне като вземе детето и го успокои, за да може младата майка да си почине.

След известно време в болничната стая се появила истинската медицинска сестра и се учудила, че бебето липсва. Търсили бебето в цялата болница, но безуспешно.

След това трагично събитие Целест има още три деца, случват й се много лоши и добри събития в живота. Но никога не изоставя мисълта за откраднатата си дъщеричка. Всяка година отбелязвала рождения й ден. През 2009 г една жена поискала да се срещне с нея, за да й даде информация за откраднатото момиченце, но срещу 33 000$. Целест се съгласила и уведомила полицията. Срещата така и не се състояла.

Дъщерята на Целест ходела на училище с друго, по- голямо момиче, с което странно си приличали. Били добри приятелки. Целест заподозряла, че това може да е откраднатата й дъщеря. Събрала достатъчно информация и уведомила властите за случая. Същевременно поискала ДНК тест, който доказал предположенията й.

Стигнали до съд, където настоящата майка на откраднатото момиче твърди, че е осиновила момичето, защото не можела да има собствени деца. Докато вървяла процедурата по осиновяване й казали, че майката се е отказала от детето си. Според съда, точно тази жена е откраднала бебето от болницата.

Източник: Prochetime.com