Жената Везни – мъдра и царствена. Ако мъдрият цар Соломон беше жена, то със сигурност щеше да бъде жена от зодия Везни.
Жената Везни – мъдра и царствена. Ако мъдрият цар Соломон беше жена, то със сигурност щеше да бъде жена от зодия Везни.
Мъдра, логична и ценяща баланса, тази жена е създадена, за да внася ред в живота на хората. Нейният символ е везната, и именно тя и помага да взима винаги правилните решения, да преценява ситуациите и хората, да върви напред.

Тя умее да комуникира с всякакви хора, които веднага разбират колко прекрасен може да бъде разговора с жена като нея. Жената везни е очарователна смесица от логика и емоция. Тя винаги е отворена към здравия разум и ще признае с радост, ако е допуснала грешка, стига да и бъдат предоставени логични обяснения за това. Жената Везни е една страхотна, уравновесена жена, която си заслужава да имате в приятелския си кръг.

Жената Везни и любовта

Везни е знак, управляван от Венера. Ето защо жените от тази зодия се стремят към хармонизиране на партньорствата. В любовта, жената Везни търси равновесие, перфектният мъж, който ще я обсипе с любов и свежи цветя. Тя изпитва удоволствие да бъде обичана и ще бъде напълно отдадена на човека до нея. Въпреки че жената Везни може да изглежда хладна, спокойна и резервирана, когато се отпусне пред някого, тя може да бъде много спонтанна, игрива и романтична. Жените Везни не умеят да играят любовните игри. Те са честни и открити и очакват същото от партньора си.

Жената Везни и кариерата

Разумна, логична и умееща да преценява всяка ситуация жената Дева е страхотен служител. Тя винаги се стреми да върши зададената и работа по най-добрия възможен начин, но и очаква същото от отсрещната страна.

Тя не би се задоволила с нещо по-малко от най-доброто и никога не би влагала енергия в работа, която не я предизвиква интелектуално или не и предоставя нужните средства. Тя е идеален юрист, банков служител, мениджър.

Жената Везни и здравето

Жената Везни знае как да се погрижи за тялото си. Ето защо тя често има красиво, добре изглеждащо и здраво тяло. Тя се занимава с йога, храни се правилно и не прави компромис със здравето си.

Източник: За Жената