Женските зодии, които зашеметяват от пръв поглед
Въпросът за женската привлекателност винаги е вълнувал обществото и все още остава загадка защо някои жени вземат ума на мъжете, а други просто им се харесват. Психолозите твърдят, че причината е във възпитанието и как са се отнасяли към момичетата като деца.

Сексолозите пък твърдят, че е въпрос на самочувствие, докато астролозите са на мнение, че звездите са виновни.

Днес се обърнахме към звездобройците, за да разберем под какви звезди трябва да е родена една жена, за да кара часовника на мъжа винаги да показва 12.00! Разбира се, всички жени са по своему умопомрачителни, но астролозите дават преднина именно на тези знаци на зодиака.

3-то място – Везни

Освен изключително женствени , те в същото време са интелигентни , сладкодумни и активни. Попаднали в трудна ситуация, Везните могат да станат абсолютно безпомощни и да се държат като истински дами – да намерят спасение в лицето на мъжа. Заслужава да се отбележи, че жените, родени под този знак, са известни със своята красота и деликатна кожа , както и с дълбокото си отвращение към всичко непривлекателно.

Имат изискани маниери, облечени са елегантно, използват ефирен парфюм, обичат скъпи бижута и се опитват да се обграждат с лукс, но имат също страхотно чувство за хумор и остър език. Същото желаят и от мъжа. Всичко в него трябва да е идеално – от дохода до външния вид. Везните предпочитат творческите личности пред търговците – артисти, певци, писатели, художници, музиканти, а не бизнесмени.

Жените-Везни са много самокритични . Те са винаги са в крак с модата и правят всичко възможно да се открояват от тълпата конкурентки. Погледнете само Моника Белучи , Ким Кардашян или Бриджит Бардо – красота във всяка възраст. Да, жените, родени под този знак, не са склонни към постоянството. Те обичатфлирта и разнообразието.

В действителност, Везните не се интересуват от мъжа като такъв. Те просто искат да им се възхищават. Влизайки в стаята, те я огряват със своя блясък. Техният ентусиазъм извиква същата реакция от другите.

2-ро място – Водолей

Жената-Водолей има високи изисквания , които не се стреми да снижи, а и настоява любимият да я третира с уважение. Тя е чувствена и много интелигентна . Водолеят обича да се забавлява, чувства се добре катокралица в обществото и е винаги готова да приеме покана в последния момент от този, когото харесва. Тя не може да лъже, защото не иска да бъде лъжкиня.

Непредсказуемостта на жените от тази зодия прави комуникацията с тях интересна и нескучна. Очарователни и скромни, Водолеите могат да удавят събеседника си в океан от страст , предизвиквайки объркване дори у тези, които считат себе си за познавачи на женската психология. Жените от този знак правят това, което искат, без да вземат под внимание общоприетите норми. Тяхното поведение към другите остава пълна мистерия.

Те обичат красивите неща , включително и човешкото тяло. Така че комплименти за тялото им биха били много подходящи. Жената-Водолей участва в живота на своя другар. А това адски се харесва на мъжа, защото тогава той се чувства необходим. Това е може би един от основните козове на тези жени.

1-во място – Дева

Тя оглавява списъка на изкусителни жени . Девата е също толкова емоционална , колкото и другите жени, но умее да контролира своите чувства . Вътрешните й желания почти винаги остават в тайна. Тя се държи сериозно и достойно. Такава е тази жена-загадка.

Девата е в състояние да бъде щедра, търпелива и милостива, но при това си остава целеустремена, хладна и винаги подчинена на ума, а не на сърцето. Тя знае какво иска от един мъж. Ако той сам не разбира, тя ще му помогне да се анализира ситуацията. Тя е прекрасен анализатор. Нейните цели са практични и реалистични с правилния подход. Ако се омъжи, то това обикновено не се случва рано и често е по сметка. Но често хората гледат на нея като на малък ангел.

Девата е прекрасна домакиня и майка, интересен компаньон и съпруга. Сексът за нея е по-скоро за създаване на потомство, отколкото за удоволствие. Като правило, тя изглежда добре до дълбока възраст. Единственият й недостатък – това е непоносимостта към критика. Ако някой противоречи на възгледите й за живота, то веднага се озовава “зад борда”.

Източник: За Жената