Заради тези причини жените се влюбват в мъжете от зодия Близнаци
В шумния и очарователен Близнаци е просто невъзможно да не се влюбиш. Те са душата на всяка компания, притежават страхотно чувство за хумор, извор са на шеги, изненади и забавни приключения.

Около него животът кипи – въртят се пари, нови възможности, нови хора и много незабравими впечатления. Да „летиш“ с него до края на света, държейки се за ръце, изглежда като живот, за който човек може само да мечтае. Ето защо в един момент откриваме, че сме луди по мистериозния мъж от тази зодия.


Близнаците лесно се сдобиват с приятели, но също така лесно се разделят. За да привлечете Близнаци, трябва винаги да правите нещо ново. Те много бързо свикват с това, което имат и започват да се отегчават. И от скука очите започват да „шарят“. Просто трябва да сте изобретателни и да поддържате интереса му.

Той ще ви предложи двойна доза любов

Мъжът Близнаци ще сложи светът в краката ви. Първите месеци няма да ви интересува дори дали живеете като принцеса или в колиба. Просто умее да омагьосва. Но ако решите да свържете живота си с Близнаци, бъдете готови за факта, че трябва да следите финансовите потоци в семейството.

Близнаците печелят пари бързо и точно толкова бързо ги харчат. Другият важен нюанс е, че лесно могат да загубят интерес към половинката си. Това се случва обикновено като е завладян от нова цел. Мъжете от този знак по правило се женят няколко пъти.
Неговата съвършена жена

1. Тя се променя през цялото време, предизвиквайки неговия интерес.

2. Интелектуално развита, с много хобита, интереси и готова за авантюристичен живот

Източник: За Жената