За да цари положителна енергия във вашия дом, освободете се от следните предмети
Много често не сме наясно, че някои предмети са “емоционални вампири”, които крадат положителната ни енергия и застрашават мира и хармонията. Затова не оставяйте празни съдовете за сол и захар!

За да цари положителна енергия във вашия дом, освободете се от следните премети:

1. Напукани чинии, чаши и други съдове – такива съдове носят лоша енергия на всеки, който ги използва, твърдят Фън шуй експертите. По-добре да си купите евтин съд, отколкото скъп и повреден.

2. Празни съдове за кафе или захар – На всеки му се случва понякога да остане без запаси от храните, които ежедневно използва. Въпреки това, съдовете, в които се съхраняват подправки не би трябвало да бъдат празни, защото празните съдове в кухнята засягат щастието и хармонията в дома.

3. Стари вестници, списания, книги и хартии – Фън шуй експертите съветват щом прочетете вестниците да ги изхвърлите в кошчето. Ако събирате стари вестници или книги, съхранявайте ги на рафт, а не на пода или в ъгъла на стаята.

4. Обувки преди врата – независимо дали са подредени пред спалнята или някоя друга стая, те са истински “енергиен вампири”, особено ако са мръсни.

5. Мръсни дрехи в ъгъла на стаята – това е едно от най-важните неща, за което експертите предупреждават. Може би е най-лесно да захвърлите мръсните дрехи на пода или в някой ъгъл, но на това място изчезва и цялата положителна енергия от дома.

Източник: otbaba