Знаете ли ,че месецът в който сте се оженили, определя семейното щастие?
Сватбата е един от най-важните моменти от живота на всяка жена. Едно от първите неща, което бъдещето семейство е необходимо да реши е месеца, в който да се състои тържеството.

Съществуват вярвания, че животът на младоженците като семейство ще зависи от месеца, в който се оженят.

Ако и вие сте много суеверни, прочетете следващите тълкувания и предвещания за всеки един месец. Ако пък не вярвате в бабешките приказки, прочетете само за удоволствие и забавление.

Януари – сватбеният съюз, сключен в първия месец на годината, може да не изтрае дълго и булката скоро да овдовее. Твърде млади хора избягват този месец, за да се обрекат един на друг, казвайки: “Само вълците се женят през януари”.

Февруари – един от благоприятните месеци на годината. Семейството ще живее в щастие и любов, а бракът ще е дълъг.

Март – това е месец, който разделя. Младо семейство скоро ще е необходимо да се раздели от родната си земя, а след време и децата ще търсят щастието си из чужди земи.

Април – семейният живот на двойките, сключили брак през април, ще е шарен. Ще се редуват щастие и хармония с раздори и несгоди.

Май – съществуват и положителни, и отрицателни поверия за този месец. Според първите май е щастлив, който се пуква пролетта, а пролетта е символ на новия живот. Други пък избягват бягат от този месец като от чума. В Русия, например, има поговорка: “Омъжиш ли се пред май, цял живот ще се маеш! “.

Юни – семейният живот ще тече по мед и масло. Младоженците ще живеят щастливо в благоденствие и радост.

Юли – месецът е подобен на април. Живот на семейството ще е и сладък, и кисел, и скучен, и весел…

Август – месецът на семейната хармония. Взаимно разбирателство и подкрепа между съпрузите и приятелски отношения между децата и родителите.

Септември – обещава мир, стабилност и надеждност на семейния дом. Несгодите и нещастията ще странят от семейството.

Октомври – не лек живот очаква новата клетка на обществото. Стабилност и надеждност от този брак не очаквайте. Трудности и проблеми връхлитат семейството постоянно.

Ноември – предвещава семейно богатство и изобилие. Младоженците ще живеят в разкош и лукс. Успехи ще постигат по финансовите въпроси.

Декември –през този месец на младото семейство се дава богатство от любов и нежност.

Източник: За Жената