Зодиите, които живеят за мига на пълни обороти и прахосват парите с лекота
Ресторанти, дискотеки, гардероби и пътувания … Докато някой живее скромно и мисли за утре, тези знаци живеят живота с пълни обороти на мига и не мислят за утре.

Проверете дали и вие сте хедонист, който не се грижи за парите:

Телец

При Телците парите не се задържат дълго. Когато и да им дойдат пари ще ги похарчат до стотинка, бързо и творчески ще намерят къде да ги прахосат.

За него са важни парите, но само с цел да задоволи своите хедонистични нужди. Той е чест посетител на винарни и кафенета, така че там показва своята галантност. Моментите на наслада просто нямат цена. Телците са създадени за бохемски живот.

Везни

На Везните парите им минават през ръцете. Когато и да ги получат, със скоростта на светлината ще го похарчат в най-близкия магазин или парфюмерия. На хората родени под знака на везни шопингът е мания, защото притежават сензори за скъпоценни неща. Каквото окото им хареса, те трябва да го имат на всяка цена. Дори и ако нямат пари, ще преобърне земята и небето, за да намерят и да си го купят.

Лъв

Лъвът е знак, който обожава да преекспонира. Той иска само луксозна гардероб, автомобили с максимално оборудване и всичко, което ще ви накара да го забележите в тълпата. Защото иска да бъде възприеман, редовен посетител на всички популярни и скъпи места за излизане, спа центрове и екзотични дестинации. Тук не пести за своите приятели, които го прославят като звезда. Галантността му е маниер, така че никой не може да му откаже.

Източник: За Жената