Зодиите, които определено не са родени за да бъдат домакини
Има жени, които са истински фурии в кухнята.

Те готвят страхотно, салатите им изглеждат като нещо излязло от гурме ресторанта, десертите им са шедьоври, домовете им са под конец, всичко има своето място и винаги блести от чистота.

Има и жени, които не се интересуват чак толкова много от тези неща. За тях домакинската  работа  е по-скоро досадна, отколкото приятна и винаги е по-добре да се поръча храна за дома, отколкото да се загубят 3 часа при приготвянето на нещо, което след това няма никакво желание, споделя Дарик.

Не можем да сме добри във всичко и нямаме идеални хора. По същата логика няма идеални  домакини , но има няколко  зодиака , които биха искали да избягат с писъци от всяка домакинска  работа . Тя просто не е за тях.  Ето кои са те:

Скорпион  

Огнените скрпиони нямат място в кухнята, защото като нищо ще направят пожар, но не и пържоли. Изисканите ресторанти са техните любимо място и винаги знаят кои са най-добрите места, които правят доставка до дома.

Лъв

Лъвиците обичат да се грижат за външния си вид и за тях не е приоритет номер едно да имат подреден и излъскан дом. Важното е външността им да е на ниво и да бъде представителна, всичко друго се оправя с малко повече време и желание.

Дева  

Девите са истински  кокетки  от класа, които никога не биха пренебрегнали себе си заради баналното готвене и почистване. Да, те обичат да са перфектни във всичко, но просто ще отлагат тази работа  до последната възможна момент  .

Източник:  dunavmost