Зодиите, които през месец май ще понесе на крилете на любовта
Пролетта е сезонът, когато всичко се събужда за нов живот – това важи с пълна сила за чувствата. И за да бъдем верни на сезона, представяме ви 7-те зодии, на които месец май ще донесе голямата любов :

Телец

Обвързаните: Ако вече някой е спечелил сърцето ви, то много е възможно да се сгодите до края на месец май.

Може да ви се струва неочаквано и малко рано, но съдбата си знае работата. Ако се усещате готови, непременно трябва да предприемете тази крачка.

Необвързаните: Съберете смелост и се обадете на човека, за когото си мислите от много време насам. Чака ви съдбоносна романтична среща, която ще обърне нещата и ще ви докаже, че чудесата наистина се случват.

Рак

Обвързаните: Лека полека нещата се нареждат точно така, както сте мечтали. Лекият спад във взаимоотношенията ви е бил само малък тест, който и двамата издържахте успешно. Обичате се и това е!

Необвързаните: Няма как да получите любов, ако самите вие не започнете да обичате себе си. Сменете гардероба си, прическата и се погрижете за самочувствието ви. Така няма да останете незабелязани от… колега на работното място.

Лъв

Обвързаните: Време е за действие – просто кажете “ДА” на следващата голяма крачка във връзката ви. Време ви е. Ако не живеете заедно, май е изключително подходящ за тази стъпка, която ще ви донесе много щастие и спокойствие.

Необвързаните: Ако сте отписали миналото, то ще ви напомни за себе си – стара любов може пак да се появи в живота ви. Явно сте си оставили вратичка един към друг. Към средата на май ще получите покана за среща. Приемете я, защо не?

Везни

Обвързаните: Сега не е времето за големи промени във връзката ви. Обичате се, щастливи сте и това е най-важното засега. Чака ви интересна изненада от любимия човек. Стягайте куфарите, че отивате надалеч…

Необвързаните: Случайна среща и луда любов от пръв поглед. Това ви чака още в началото на месец май. Ще изживеете една любовна приказка, за която отдавна мечтаете.

Стрелец

Обвързаните: Всичко е като в приказките – безоблачен и щастлив май ви очаква. Кратко, ясно и… какво повече му трябва на човек? Ще осъзнаете, че сте намерили половинката си и искате да прекарате целия си живот с нея. Не е ли прекрасно!

Необвързаните: През май ви чака най-голямата изненада в романтичен и любовен план. Неочаквано признание в любов ще ви завари неподготвени. Някой май ви обожава…

Скорпион

Обвързаните: Отдавна ви е време за нова, освежаваща връзка. Оставите захабената в миналото и да се впуснете в нещо ново. Няма да повярвате, колко бързо ще откриете своя човек.

Необвързаните: Не бързайте да признавате чувствата си на човека, когото харесвате в последно време. Оставете той да го направи, защото ще се изненадате като чуете какво точно има да ви казва.

Риби

Обвързаните: Какво ще кажете за сватба? Времето отдавна ви е дошло и съвсем скоро ще бъдете сгодени. Не ни ли вярвате? Просто изчакайте края на май…

Необвързаните: Много страстни нощи ви чакат през май. И то с човек, с когото още не сте се запознали. Има време. В края на април ще срещнете нова тръпка, която ще ви разтърси.

Източник: За Жената