Зодиите, по които тича цяла свита от мъже. Те успяват да пленят всеки, който пожелаят
Мъжете генерално си губят ума по всяка жена, която срещнат на улицата. Но малко са тези дами, поради които забравят да спят, да ядат и да вършат каквото и да е друго.

Има две зодии, които честичко водят след себе си цяла свита мъже и се чудят как да изберат само един.

Лъв

Лъвиците са същински прелъстителки и за това мъжете толкоз ги харесват. Обичат това, че са уверени и съвсем не без причина. Жените зодия Лъв са извънредно привлекателни, а освен това и много умни. Мъжете харесват и това, че винаги има какво да си говорят с тях и никога помежду им няма неловко мълчание. Тези жени знаят как да дълго да останат загадка за мъжете и никога не се разкриват изцяло. Точно за това и са толкова интересни, тъй като трудно се разкриват.

Дева

Девите са едни от най-интересните и женствени представители на нежния пол. Визията им винаги е стилна и женствена, движенията им нежни, а погледът изпепеляващ. Тази комбинация може да накара всеки мъж да загуби ума си. Девите са много самостоятелни и привличат силните мъже, които нямат нищо против половинката до тях да гради сериозна кариера. Девите умеят да задържат вниманието на мъжа до себе си като непрекъснато се променят и поддържат.

Източник: За Жената