Изберете на малка кухня перфектната маса. 10 супер предложения (СНИМКИ)
Не всеки може да се похвали с просторна кухня. Когато кухнята е малка, искате да организирате пространството колкото е възможно по-разумно: да вечеряте там, а не да се препъвате от мебели и в без това малкото пространство. Важна роля тук играе кухненската маса, каквато и да е, кухня без маса не е кухня.

Да изберете кухненска маса, когато кухнята е малка е доста трудно. И не само защото дизайнът е труден, но мястото не е предназначено за голяма маса. В мебелните магазини, предимно фабрично произведени продукти се продават в стандартни размери. Но какво, ако дори една малка стандартна маса е твърде голяма?

Можете да направите по поръчка, но това ще бъде по-скъпо, или да си направите маса сами. Днес ще ви предложим 10 гениално практични кухненски маси, които ще ви помогнат да определите избора си.

Най-лесният начин да си купите малка кухненска маса, която се сгъва. Нека бъде голям, но да се сгъва. Тя може да бъде изнесена и в  друга стая. Трансформиращите маси стават все по-популярни: хората се опитват да спестят място. Дори ако областта позволява, минимализмът надделява във всичко.

Дори ако масата е много малка, но кръгла, четирима души винаги могат да се съберат. Може да стои в ъгъла или дори в средата на кухнята

Ако къщата има широк перваз, можете да скриете една тясна маса под нея. Това е удобно и можете да го направите сами.

Ако кухнята е тясна, добра идея би било да се постави барче вместо маса и да се купят няколко бар стола.

Нека масата е малка, но красива. Въпреки размера, масата се вписва перфектно в интериора и изглежда интересно. Вместо каменен плот, можете да използвате плота за работната повърхност. Просто поръчайте парче от кухненския ви плот и направете маса от него.

Една от скъпите версии на компактната кухня може да се счита малка сгъваема кухненска маса , която е скрита в шкафче. Някои дори вместо табуретки правят веднага прибиращи се седалки.

Някои дори не знаят колко малка може да бъде кухнята. Но в продажба вече има окачени маси, които са прикрепени към стената.

Ако очевидно имате малко място, но ремонтът току-що е започнал, можете да направите необичаен перваз по поръчка. Много просто поръчвате широки первази и купувате чифт високи столове, а масата не е необходима.

Ако все още не сте закупили кухненско обзавеждане и искате да запазите максимално пространство, не купувайте мек ъгъл в малката кухня.

Помогнете на приятелите си да решат за избора на кухненската маса, като им покажете тази статия в социалните мрежи. Споделете с нас в коментарите си идеите си по тази тема.

Източник: За Жената