Избери дървото на щастието и разбереи какво те очаква през лятото
На нашите уважаеми читателки предлагаме един специализиран психологически тест, за да бъдат подготвени за емоционалните изненади, които ги очакват през настъпващия летен сезон. Вижте на снимката тези три, условно наречени дървета (тъй като поне две от тях приличат повече на пъстър букет от най-различни цветя), които се отличават значително едно от друго. Полюбувайте им се и накрая изберете дървото, което ви се струва, че „отваря врати“ към най-положителни емоции у вас. Разбира се, всеки избира „своето дърво“ и това е напълно естествено – човек с човек не си приличат! И така, ако сте направили своя избор, то прочетете по-долу какво означава това.

Ако сте избрали най-лявото дърво на снимката – №1„Нежност на душата“, то пъстрата мозайка от макове, лилии, рози и други красиви цветя ще ви донесе невероятни щастливи мигове в семейството, изпълнени с много обич и нежност. Това ще прогони напълно от съзнанието ви напрегнатостта и нервността, които неизбежно съпътстват битието.

Но, очаква ви изненада – в края на лятото ще срещнете човек, който, с поведението си, ще ви зареди с невероятна емоционална порция, неизпитвана още от тийнейджърските години. А нивото на комуникацията ще зависи единствено от вас самата. Ако сте избрали средното от трите „дървета“ – № 2 „Слънчева традиция“, то новата плетеница от цветя (преобладаващи огромни бели маргаритки и слънчогледи) следва да тълкувате като предстоящи, дългоочаквани промени в житейския ви път. Всичките ви колебания да вземете решение по този въпрос са на път да отпаднат, защото вие вече гледате реалистично на нещата. Цялата ви природа иска тези промени, защото усещате, че те ще ви носят много позитиви. И все пак, известни съмнения дали си струва толкова драстична промяна остават и ще се засилват с напредването на лятото. Но тогава вашите близки, които първоначално са се противопоставяли на замисленото от вас, ще променят позицията си и ще застанат плътно до вас, подкрепяйки желанието ви за промяна.

А това ще ви вдъхне невероятна увереност. А ако сте избрали крайното дясно от трите „дървета“ – № 3, наречено сполучливо „Дарът на слънцето“, то значи сте били очаровани от безбройните червени сърчица и пърхащите над всяко от тях птички. А такъв избор означава, че ви очакват три знойни месеца, през което време да поставите в ред емоционалния хаос в душата си и да потърсите истинска любов. Това ще стане реалност, тъй като ще подходите пределно честно към партньора си, отстоявайки правото си да обичате и да бъдете обичана. „Отворете“ се към истинската любов, защото именно там ще намерите щастието си. Тези, които не са избрали дървото с № 3, може би вече съжаляват за това.

 

Източник: vsyakajena