Изневярата разрушава връзката – Пазете се от тези 4 вида изневери
Всеки един човек възприема и съответно тълкува изневярата по различен начин. Това е така, защото всеки от нас има различни разбирания за връзка и близост. Ако сте във такава, се уверете как партньорът ви тълкува изневярата, за да не направите неволна греша, като предварително поговорите и изясните границите на отношенията ви. Има хора, които са склонни да простят изневяра, но има и такива, които не са. Това е така, защото всеки мисли и чувства различно.

Ето кои са и видовете изневери:

1. Физическа

Обикновено тази изневяра е най-болезнена за партньора, защото остава с разбито сърце и накърнено достойнство. Под този тип изневяра се тълкува, каквото и да е докосване на другия пол – целувка, полов акт и т.н. Този тип изневяра често бива скриван от половинката, което още повече може да я нарани. Има и хора обаче, които не я приемат на сериозно. За тях това не е нещо особено и лесно са готови да простят. За тях е важно половинката им да е осъзнала грешката си и да не я повтаря повече. Други пък го приемат като лична обида, която е непростима и дори да имат силни чувства към половинката си, не са склонни да простят.

2. Емоционална

Тази изневяра представлява наличие на някакви чувства към друг човек, докато сте във връзка с някого. Този тип изневяра също е неприятен за половинката ви, защото не сте напълно отдадени на него. Обикновено се случва, когато до скоро сте имали сериозна връзка и все още не сте забравили предишния си приятел. Ако новият ви партньор ви обича достатъчно обаче, ще направи всичко възможно да забравите миналото си и да продължите щастливо живота си.

3. Социалните мрежи

Напоследък това е мястото, на което се запознаваме, общуваме и флиртуваме с различни хора. Доста често се случва, докато сте във връзка да си пишете с някого, което лесно може да прерастне във флирт. Приемано е за изневяра от доста хора, защото един вид партньорът ви се чувства недостатъчен и недооценен. Но да си пишете с нови хора или просто представители на противоположния пол е по-приемливо от това, ако общувате с бившия си. Това може да нарани сериозно настоящия ви партньор.

4. Фантазии за някой друг

Те също биха могли да обидят половинката ви, но не са опасни за връзката ви до момента, в който не започнете да ги реализирате. Споделяйки фантазиите си с човека до себе си, той започва да се чувства несигурен и осъзнава, че връзката ви има нужда от разнообразие и може би е застрашена. Ако фантазиите си останат само в ума ви, всичко е наред, но ако те прераснат в нещо повече, определено ще бъдат приети за изневяра.

Източник: Актуално