Имаш ли буквата М на дланта си? Провери и ще се изненадаш какъв човек си
Чуди ли ли сте какво значи знакът М на дланта ви? Линиите на дланите ви могат да образуват различни фигури, дори букви и всичко това е значещо за вашия живот и вашата съдба. Смята се, че появата на буквата М върху дланта е много рядко срещано явление и тези, които я притежават не са никак случайни.

Хората, които имат буквата М на дланта си са изключително надарени. Имат много силна интуиция, никога не се колебаят кое е правилно или грешно, усещат кога някой ги лъже или откриват пътя към успеха много по-лесно. Ако искате да започнете някакъв нов проект или бизнес, не се колебайте , а поискайте съвет от човек, който има този знак на ръката си. Не се колебайте и да го поканите за съдружник, няма да загубите.

Ако вашата половинка има буквата М на дланта си, трябва да знаете, че с него не трябва да се шегувате. Особено ако е жена, с нищо не можете да я излъжете, а и през ум не трябва да ви минава да я въртите на пръста си, а дори и не се опитвайте.  Ако го направите, ще пострадате от собствената си наивност. Когато и двамата партньора имат буквата М, жената е по-надарена от мъжа. Това се дължи и на факта, че женската интуиция е по-силно от тази на мъжете.

Медалът обаче има две страни. Съветваме „избраните” да не стават прекалено деспотични. Това се случва, защото в даден момент, те забелязват, че са по-умни и по-способни от останалите. Пошлостта и глупостта започват да ги дразни, но това че са по-добри от другите не означава, че трябва да мачкат другите. Въпреки всичко,колкото и добри да са те, без комуникация нещата ще се случват доста по-трудно.

Хората с буква М на дланта си не трябва да се примирят с посредствения живот. Ако работят ниско платена работа, която не им носи удовлетвореност, поддържат любовна връзка с неподходящ партньор или вършат неща, които смятат, че е под достойнството им, това ще ги убие психически. Не трябва да оставят нещата така, могат да променят живота си, просто трябва да го направят, достатъчно силни са. Не трябва да се примиряват със случващото си, защото така в тях ще се натрупа чувство за нереализация, която ги изяжда много бавно отвътре.  Трябва да променят живота си веднага и да се стремят към върха, там където е тяхното място.Според народно предание хората притежаващи гадателски способности също имат буквата М на дланта си.

Източник: tuktam