Искате ли да станете стюардеса? Помислете пак!
Вероятно много момиченца имат съкровената мечта да станат стюардеси, да летят на борда на огромни самолети и да изглеждат перфектно. Оказва се, обаче, че това никак не е просто.

Никак не е достатъчно да сте красиви и елегантни, необходимо е много повече. Кастингите за тази така мечтана професия в Китай са изключително сложни и наподобяват на военна тренировка и модно ревю едновременно.

Хартиен лист стиснат между краката обучава желаещите как стоят правилно. Клечката за зъби поставена в устата, управлява хубавата усмивка. Списанието, което е сложено на главата спомага за овладяването на красивата осанка. За това играе роля и възможността да задържиш върху главата си бутилка минерална вода в продължение на 3 минути.

Всеки жест и поза на стюардесата на борда на самолета е необходимо да бъде добре тренирана, за да бъде дамата красива и ефектна. За да могат да реагират в екстремна ситуация, дамите ходят на уроци по сигурност.

На тях хубавиците учат кунг- фу и таекуондо хватки. А част от обученията наподобяват усилените тренировки на командосите. Доста внимание се обръща на тренировките, в които момичетата се учат как да реагират при нападение на терористи. Гледайки тези нежни, грациозни момичета, се убеждаваме, че красотата е изключителна сила.

Помислете преди да решите да станете стюардеса. Това не е само красота и мода, а и много къртовски труд.

Източник: Prochetime.com

Ръчно изработени сребърни бижута – Swarovski® – Намаления!

loading…