Историята на танцът, оставил без думи дори самата Уитни Хюстън! (ВИДЕО)
Пословична беше любовта на Патрик Суейзи и Лиса Нийми. Двамата се запознават в тийнеджърските си години в момент, когато Лиса посещава уроци по танци при майката на Патрик. A любовта между тях пламва от пръв поглед..

Женят се веднага, когато тя навършва 18 години, но смъртта на Патрик ги разделя през 2009г.

Докато били млади, обаче, двамата се отдават на танца и стават прима балетисти на световно ниво. В Ню Йорк се борят с живота и приемат всеки ангажимент, за да могат да преживяват. През 1977 ги вижда агент за таланти и ги взима в Лос Анжелис. Точно, когато парите на младото семейство свършват, Патрик получава роля в „Скейттаун“. Очаквайки своя звезден миг- получаването на главна роля, Патрик стига отново дъното. Семейството започва отначало с дърводелство. И като по чудо Патрик е поканен за главната роля в „Ренегатите“.

През 1994 двойката танцува невероятен танц под звуците на песен на Уитни Хюстън на Световните музикални награди, а тогава за пръв път се появяват заедно и по телевизията.

Във видеото по-долу ясно се вижда реакцията на Уитни Хюстън. Насладете се и Вие на таланта на тези две нежни и талантливи души, напуснали ни рано, но оставили диря в сърцата ни.

Източник: Gledavalnik.com