Како да очакват зодиите през четвъртък
Четвъртъкът ще бъде изключително благоприятен за започването на нещо ново и доходоносно. Здравословен проблем на близък човек, който не живее с вас ще ви разтревожи и е добре да му обърнете внимание.

Освен всичко останало, можете да се насладите и на приятни мигове с приятели или любимия си човек. Интересни преживявания ще имате с жени, които са по-млади от вас и ще ви бъде доста забавно да комуникирате с тях.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в четвъртък ще бъде важно да обсъждате действията си с хора от семейството или с колеги, преди да предприемете някакви действия или решения в личен или в професионален план. Ще ви зарадва новина или събитие, което може да е важно за семейството ви или за обществото, в което живеете. Като цяло личният ви живот днес може да бъде повод за приятни емоции, особено в любовта. Не вдигайте обаче много високо летвата на очакванията си.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, важността на този ден ще се крие в отношенията ви с жени и способността ви да комуникрате с тях. Интересни преживявания може да имате с жена, която не живее във вашия град или такава, с която се познавате само виртуално. Новите познанства ще са интересни, но особено внимание обърнете на личност, която ви задава твърде много въпроси. Попитайте самите себе си, защо?.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще сте решителни при разрешаването на неприятности, които ви създават дискомфорт в работата през последните няколко дни. Избягвайте да бъдете груби в общуването си с колеги или с клиенти. Днес и мъжете и жените ще имат нужда от повече любов и внимание в живота си. Емоционалната ви стабилност ще зависи не само от това, какво получавате от хората около себе си, но и какво вие самите им давате.

 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ново развитие ще имат ваши стари планове или идеи. Изненадите днес ще са приятни, но ще имат някаква връзка с миналото ви или с ваши минали действия от последните три дни.  Днес е важно да се избягват конфликти свързани с пари. Внимание ще изискат отношенията ви с млади хора, които са под въздействието на манипулативни хора (приятели или роднини).

Източник: За Жената