Коварството на зодиите – Овенът ненавижда да му отговарят, Близнаците са способни на нещо ужасяващо..
Какво може да ви извади от кожата за да станете агресивни, зли и раздразнителни? На какво сте способни в лошо настроение? За нивото на вашата потенциална агресивност разказват звездите.

Овенът не се стреми да докаже на всички своето превъзходство, на него му стига вътрешна мощ и самоувереност за да постига всичко което пожелае. По природа Овенът е агресивен човек и може лесно да бъде въвлечен във конфликт.

Ненавижда да му отговарят това сама усилва неговата враждебност. Овните не се спират пред нищо с една цел да сломят съпротивата.

Дълбоко в душата си Телецът мечта е да ограби банка, реалното ниво на неговите доходи рядко го удовлетворява. Втълпили си тази идея той дълго ще плете коварни планове. Търпение също не му липсва може да чака цяла вечност подходящият момент.

Рядко представителя на зодия Близнаци е злопаметен, но ако се ядоса е способен на страшно отмъщение. Представителите на този знак се отличават с коварство и дързост, те са импулсивни, а устремът им е непредсказуем и мълниеносен. Почти невъзможно е да се предположи кога ще бъде следващото избухване.

Чувствителният и романтичен Рак може да бъде много отмъстителен и коварен!. Никога не се надсмивайте на такъв човек, той е в състояние да нанесе неочакван, точен и съкрушителен удар. Ракът е способен дълго да носи плана си за вендета и ако силно сте го засегнали, не се съмнявайте че рано или късно ще ви отмъсти.