Кой е точния мъж за жената, според месеца й на раждане
Понякога имаме жесток късмет в любовта, друг път той така куца, че и две патерици няма да го спасят.

От какво зависи да намерим най-подходящия господин за нас най-вероятно няма да разберем, но някои психолози твърдят, че някакъв отговор може да получим от характеристиките на месеца, в който сме родени.

Януари

Вие трябва да сте с мъж, чийто ритъм е в унисон с вашия, тъй като си карате по скоростното живеене. Нямате търпение за слаби или флегматични господа, които ще ви отклоняват от начертаната от вас житейска дестинация. Имате толкова неща за правене и не искате да влачите на гърба си една мудна връзка.

Февруари

Наистина ще трябва да почакате, докато не намерите мъж, който да се научи да е търпелив с вас. На вас ви трябва господин, който наистина да ви разбира – някой, който не би се дразнил от ината и леките ви капризи.

Март

Вие сте грижовни, обичащи и съобразителни персони. Винаги се поставяте на мястото на другия и сте готови да помогнете на всяка цена. Затова трябва да сте с мъж, който го е грижа за другите поне колкото вас. Трябва ви любим, който най-накрая да ви покаже, че и за вас е добре да се грижи някой от време на време.

Април

Вие сте силна и независима жена. Имате неотстъпчива персоналност и рядко прощавате недостатъците на околните. Толкова сте искрени, че имате склонност да влизате в груби конфликти понякога. Затова ви трябва мъж, който наистина ви разбира и оценява вашата индивидуалност. Някой, който няма да се опитва да ви цензурира.

Май

Вие също живеете на високи обороти. Скачате от парти на парти. Обичате да социализирате и постоянно сте заобиколени от хора. Имате склонността да се нагърбвате със сто задачи в секунда, с които понякога не успявате да се справите. На вас ви трябва мъж, който да притежава същата енергия като вас.

Юни

Вас постоянно ви привличат наранени мъже. Ако искате да спрете с неуспешните си връзки, следващия път се опитайте да харесате мъж, който няма нужда от спасяване. Имате нужда от господин, на когото да се опрете, а не когото да спасявате и поправяте.

Юли

На вас ви трябва мъж, който да ви окуражава да бъдете повече себе си. Накъдето и да се обърнете, постоянно се натъквате, които ви казват какво да правите. Затова си изберете господин, който ще ви насърчава да правите това, което ви прави щастливи.

Август

Вие трябва да сте с мъж, който ви казва истината, независимо дали тя ви харесва или не. Помнете, че сте лидер по рождение. Успявате да привличате хора към себе си, но понякога хвърчите твърде много из облаците, затова ви трябва мъж, който да ви приземява.

Септември

На вас ви трябва господин, който да ви насърчава да преследвате страстите си и да обогатявате знанията си. Не трябва да си губите времето с някой, който лесно се плаши от вашата интелигентност или целеустремена природа. Трябва ви мъж, който да е достатъчно сигурен в себе си, за да може да подкрепя мечтите ви.

Октомври

Вие сте приятелски настроен човек, който е харесван от околните. Вие сте мила и вежлива. Наистина ви е грижа за околните и това си личи. Понякога обаче оставяте себе си на произвола на останалите, които злоупотребяват с добрината ви. Затова се нуждаете от мъж, който е мил, но никога няма да ви приема за даденост.

Ноември

Вие сте наясно, че на повечето хора им и трудно да разберат начина, по който вашият мозък работи. Затова на вас ви трябва мъж, който никога няма да се умори в намерението си да бъдете разбрани. Вие трябва да сте с някого, който ви слуша и чува всичко, което му говорите.

Декември

Вие притежавате бъбрива и щастлива персоналност и имате нужда от мъж, който да разбира вашата необходимост от приятни емоции и забавление. Мъж, който постоянно да ви носи усещане за спокойствие и позитивност.

Източник: mila