Колената са най-важните връзки в човешкото тяло, едно от малкото неща, които премахват болката там е тази рецепта
Болката в коляното и в ставите е често срещано заболяване, предимно при хора над 50 години. Въпреки че изглежда тривиално, този тип болка може да бъде наистина невалиден и сериозно да повлияе на качеството на живот на човек.

Когато става въпрос за възпалителни ставни болки, котките са обичайно първи засегнати.

Колената са най-важните връзки в човешкото тяло, тъй като те поддържат движението на краката, когато ходим, бягаме, скачаме или стоим правим и са много важни за гарантирането на правилната стойка на тялото. С напредването на възрастта, намаляващото смазване на костите, както и различните наранявания, могат сериозно да повлияят на коленете. Поради това съединителните връзки и изпражнения стават по-малко еластични, по-слаби и по-малко подвижни.

Този материал се фокусира върху едно естествено средство, което значително подобрява смазването на ставите, което е от решаващо значение за тяхното правилно функциониране и за движението. Това мощно средство е най-доброто лечение, което можете да получите от природата за вашите коленни връзки и за техожилията си. Редовната му консумация ще ви помогне да ходите по-добре, дори да продължите и значително ще подобрите много аспекти на живота си.

Рецептата, която ви препоръчваме тук, съчетава някои супер здрави съставки, които имат невероятни лечебни свойства, свързани с болки в котките и ставите. Тя съдържа някои мощни противовъзпалителни съставки като ананас, канела и портокалов сок, които облекчават болките в котките и ставите. Плюс това, те обичат магнезий, силиций, витамин С и бромелаин, всички от които правят връзките и техожилията по-силни.

Да започнем с това, че ананасът съдържа в изобилие витамин С, който е от съществено значение за укрепването на вашата скелетна система. В допълнение, той е пълен с бромелаин, който е мощен противовъзпалителен агент.

Подобно на ананаса, портокалът е богат на витамин С, което означава, че помага за укрепването на костите, костите и връзките.

Канелата подобрява кръвообращението, като по този начин стимулира възстановяването на клените и ставите. Тя също има силни противовъзпалителни свойства.

 

Рецепта

Необходими продукти:

• 2 чаши нарязан на кубчета ананас

• чаша портокалова сок (100% натурална)

• чаша овесени ядки

• чаша вода

• 1 пръчка канела

• мед (на вкус)

• чаша вода

Начин на приготвяне:

Поставете овесените ядки и водата в тигана и варете за няколко минути. След като овесена каша е готово, свалете от огъня и я остави да охлади.

Сложете овесената каша, ананаса, портокаловия сок, канелата и меда в блендер. Разбийте докато съставките се смесват добре. Добавете вода, ако предпочитате по-рядка консистенция. Консумирайте това напитка редовно през деня.

Източник:  За Жената