Край на щорите! Нов модерен начин да украсите прозорците и да не ви виждат съседите
Всички искаме да се насладим на уюта далеч от любопитни очи, а в същото време да гледаме минувачите и да се наслаждаваме на лъчите на утринното слънце. Какво да направите, ако са ви омръзнали скучните завеси на прозорците или непроницаемите щори ?

Усмихнете се, ние имаме гениално решение на този проблем! Използвайте  дантелени щори за прозореца. Изненадани ли сте? Тогава разберете как да декорирате прозорците на къщата почти без пари .

Това е най-евтината, най-лесната и най-бързата украса за прозореца , която можете да реализирате със собствените си ръце.

ЩЕ ВИ ТРЯБВА:

ажурна дантела

2 супени лъжици царевично нишесте

2 супени лъжици студена вода

1.5 чаши гореща вода

ножици

четка

КАК СЕ ПРАВИ:

Изберете красива и деликатна дантела с гладки ръбове. Изрежете правоъгълно парче с размера, който искате.

С помощта на четка нанесете дебел слой от нишестения гел върху стъклото. За да го приготвите, смесете царевично нишесте със студена вода, а след това залейте тази смес с вряща вода.

Внимателно прикрепете дантелата към прозорците.

Нанесете дебел слой от желето над дантелата с хаотични движения на четката, като обръщате голямо внимание на краищата на прозореца.

Най-хубавото в използването на дантела е, че по нея не се появяват неравности, и ако има дупчица, може просто да залепите друга лента от дантела отгоре.

След по-малко от час всичко е готово – елегантно решение, което ще направи вашето лично пространство загадка за външни лица. А ако искате да премахнете дантелата, просто измийте прозорците с топла вода.

Евтино, просто, гениално!

Източник: За Жената