Любовен тест – какво виждате на снимката?
Тестът ще ви покаже как избирате половинката в живота си и как се държите в отношенията си с един човек, когато сте във връзка. Освен това този тест е в състояние да ви предупреди за възможни грешки, които могат да се превърнат в пречка на вашето лично щастие.

И така, няма да губим повече време.

Кажете ни кое е първото нещо, което видяхте на картинката?

Котки

Най-важното в любовта при вас е да почувствате грижата на партньора. Трябва да се чувствате комфортно с него както духовно, така и физически.

Преди да допуснете един човек до себе си, то вие ще го наблюдавате внимателно, докато осъзнаете, че можете да му се доверите. Вие сте от онези хора, които дълго и внимателно оценяват кандидатите за сърцето ви, защото искате да откриете най-доброто. Това е ваше право, но все пак ви съветваме да не прекалявате с изискванията, защото щастието може да ви се изплъзне под носа.

Не забравяйте, че всички имаме своите несъвършенства и понякога въпреки тях, може да изживеем нещо прекрасно.

Куче

В една връзка преди всичко вие цените лоялността. Вие сте щастливи, когато вашата половинка е щастлива.

Въпреки че многократно сте се сблъсквали с предателство и измама, вие все още продължавате да вярвате в истинската и чиста любов. И с право!

Наясно сте, че взаимоотношенията извивкат ежедневна работа и сте готови с удоволствие да променяте себе си към по-добро, за да сте щастливи с половинката. Всичките ви усилия ще бъдат възнаградени, когато срещнете (ако все още не ви се е случило) човек, който наистина да може да ви оцени.

Нашият съвет – опитайте се да не взимате всичко под ваш контрол. Позволете си да се отпуснете и да се насладите на моментите си с любимия човек.

Източник: За Жената