Мислеха, че сватбената им снимка е невероятно добра, докато не видяха това!
Сватби: времето, в което събираме цялото си семейство и приятели, за да покажем на всички уникалния човек, с когото сте решили да споделите живота си.

Има няколко неща, които се случват на всяка сватбено тържество. Някой пие твърде много (обикновено най- добрият човек), провеждате неприятен разговор с братовчедка си, с която сте се срещали само два пъти през целия си живот, а вие трябва да направите стотици сълзливи снимки, за да докажете на всички, че, да, ти също си бил там.

Излишно е да казваме, че в този случай някой е възприел казаното прекалено буквално. Както можете да видите във фонов режим, между прекрасна двойка е … какво е това ?! Наистина дори не знаем как да го опишем. Известните слухове, които обикалят са, че е нероденото бебе на двойката (много пророческа теория) или евентуално сестрата на булката (дано не е така). Лично ние виждаме най- голяма прилика с Голъм.

За щастие, ние живеем в бъдещето, където просто можем да използваме фотошоп и да поправим … каквото и да е било там. Сега вече имат фантастична снимка на специалния ден, без да се притесняват от това как да обяснят на приятелите си какво е съществото, застанало между тях. Това е любовта! Нищо друго, освен любов.

Източник: Prochetime.com