Най-зловещите черти на зодиите.. Ето кои притежава твоята..
Хороскопът е страхотен за изтъкване на най-добрите личностни черти, но той може да посочи и недостатъците.

Понякога правим неща, които са едновременно разрушителни, дори и за самите нас, без дори да го разбираме. Ние развиваме модели на поведение в ранна възраст и някои от тези навици остават с нас през целия ни живот, дори когато те са ужасни.

Истината е, че като човешки същества ние правим и много грешки и колкото и да се опитваме, никога не можем да бъдем съвършени.

Кои обаче са най-зловещите черти на всяка зодия?

Овен

От тях можете да чуете най-лошите и безчувствени реплики.

С други думи, не познавате истинската емоционална болка, докато един Овен не ви нарани.

Те не могат да падат по гръб и ако ги засегнете по време на спор, представителите на тази зодия може да ви накарат да съжалявате.

Телец

Представителите на тази зодия могат да бъдат изключително лоялни приятели, но в присъствието на някой друг лоялността им често изчезва.

Те може да говорят за децата, родителите или животните си. Ако имате приятел от тази зодия, има голяма вероятност той/тя да е говорил за вас пред друг приятел.

Близнаци

Обикновено Близнаците минават през живота, грабейки с пълни шепи това, което могат. Но когато са притеснени, раздразнени или разярени, те се изтръгват, бълвайки змии и гущери.

Сякаш се превръщат в друг човек, могат да бъдат много озлобени. Дори и видът им се променя и става студен.

Рак

Истинското зло в представителите на тази зодия се крие в способността им да се сприятеляват с хората и скоро след това да ги предадат. Те са склонни да мислят, че са центъра на вселената и това само по себе си им позволява да бъдат снизходителни към другите.

Лъв

Лъвовете могат да се обърнат рязко, а когато се чувстват огорчени или обидени, те ще започнат да обстрелват с думи. Егото им е толкова крехко, че ако ги погледнете по неправилен начин, те ще сложат край на цялото си приятелство с вас, без обяснение.

Те ще предадат увереността ви, доверието ви и ще направят всичко това, докато ви обвиняват.

Дева

Това, което най-много изолира Девата, е фактът, че тези хора са толкова самонадеяни, че отразяват тази омраза и към всички в живота им. Те се отдават на мъченическото „Никой не ме обича“, но същевременно много често потискат хората с погрешни преценки, обиди и снизходителност.

Везни

Свирепите темпове потискат Везните и ги повалят от високото. Те обикновено се стараят да се държат добре с всички, но това също има своята цена. В крайна сметка потискат много от онова, което чувстват.

А за Везните това обикновено завършва със силни отрицателни емоции и с раздразнение, което побеждава. Не стойте пред очите им, когато са в подобно настроение.

Скорпион

Те могат да бъдат садисти. Понякога това е забавно и секси, а понякога е доста далеч от това определение.

Скорпионите не са стабилни и освен това те се нуждаят от агресия. Имат нужда от конфликти и негативност, за да съществуват.

Стрелец

Най-зловещата черта на родените под този знак е студенината. Ако те се обърнат срещу вас, това е краят. Те не се хабят с обиди или изнудване, те прекратяват всякакви отношения, без да кажат и дума.

Стрелците не държат да имат последната дума. Предоставят я на другите, за да могат да изчезнат, докато останалите чакат отговора им.

Козирог

Козирозите трудно понасят да са сами. Затова, когато имат да предадат на света някое „велико“ послание, държат да направят това, докато са оградени от тълпа с хора, които се чувстват по същия начин.

Ако обаче не се вписвате в техните разбирания и граници, те са готови да се насочат срещу вас.

Водолей

Водолеите лъжат, за да получат това, което искат. Представителите на тази зодия се интересуват само от това, което се случва в собствения им живот, и те са готови да ви използват, за да се сдобият с желаното.

Риби

Това, което управлява природата на Рибите, когато става дума за най-зловещото поведение, е самосъжалението. Но дали самосъжалението е зловещо?

Със сигурност е такова, когато идва от Рибите, защото те създават такова безпокойство, ако не им харесва нещо, че могат да развалят доброто настроение на всички.

Източник: За Жената