Най-оригиналните идеи, с които можеш да преобразиш градината
Всички тези идеи са лесни за изпълнение, тъй като всички са гениални. Надяваме се, че ще можем да ви изненадаме!

Такова вертикално разположение пести ценно пространство! За да го създадете, ще се нуждаете от стари велосипедни джанти и въженца.

Стара бъчва може да се превърне в удобен шезлонг.

Такова устройство е полезно за пренасяне на дърва за огрев за всеки, който е на излет! За да се направи, се нуждаете от плат и две пръчки (могат да се използват за тази цел, пластмасови тръби).

Не винаги има време и възможност да поливаме цветните лехи. Издигането този прост инструмент, ще забравите за многото часове поливане!

Всеки от нас у дома не прави нищо с кутиите с кутиите от дискове. Използвайте ги мъдро, направи преносим парник за разсад!

Временен градински път – страхотна идея за градината! Само си представете, пътечката идва, когато имате нужда от нея!

Гумени кофа – истински спасител за всички градинари! Лейка и кошница, и една торба, а дори и контейнер за играчки.

Такава подкрепа под коленете ще се хареса на всички запалените градинари. Сега, много часове на работа, няма да се отразят негативно на здравето ви!

Рак-трак секира – помощник не само в страната, но и в полеви условия. В крайна сметка, това устройство върши добра работа!

Не всички градинари знаят, че за да защити вашите ръце не трябва само ръкавици, но също така и специални налакътници. Еластичен плат, който предпазва кожата от коприва, остри клонки, насекоми!

Дъждовната вода се събира от канала директно в градината! Така може да направите, като купите малко винилов плат.

Климатикът разваля външния вид на двора? Скрийте ги в изкуствени храсти!

Уморихте ли се през цялото време, да гоните досадните мухи от чиниите с храната?Ето такъв похлупак – идеалното решение на този проблем!

Маркучът няма да е усукан и винаги под ръка, използвайте надеждна стойка.

Джобно трионче – необходимо нещо. То може да отреже дори най-високите клони, ако просто го вържете за въженце и го преметнете високо през клона, който искате да отрежете, но не можете да достигнете.

 

Източник: За Жената