Най-романтичните и красиви села в България, които задължително трябва да посетите!
Представете си, че е края на XIX век и се разхождате из България. Представете си, че ухае на натежали лози, на пресен сняг или нежен пролетен дъжд… И така си го представете 10 пъти, ще ви отведа до 10 любими места, за да видите 10 красиви улички. Това е част от България – 10 от най-автентичните и най-романтичните места в България.

Село Жеравна

Жеравна е едно от любимите селца на всички българи. През всички сезони тук е много красиво и, освен ако не хванете някакво събитие, е много спокойно. Често се отбиваме в Жеравна, за разходка или просто да похапнем, атмосферата е неповторима и зарежда с положителни емоции.

Село Бръшлян

Навсякъде в България може да се разходим по красиви селски улички покрай стари и красиви къщи. Странджа вероятно е едно от най-неизследваните места в България, но пък затова е много дива и спокойна.

Село Ковачевица

Винаги, когато отида в това село, се чувствам ужасно самотен. Почти обезлюдено, жителите му отидоха в големите градове и изоставиха чудните, богати и красиви каменни къщи. Самотните каменни улички надигат мръсни мисли. Но в същото време тишината, спокойствието и безкрайната красота ме карат да се върна там.

Кои са останалите най-автентични и романтични места в България, четете на  https://www.andrey-andreev.com/ .

Източник:  Кметство

 

Ръчно изработени сребърни бижута – Swarovski® – Намаления!

loading…