Народна рецепта с орехи, която лекува почти всичко
Съществува природен лек за почти всички болести и той се състои в орехите. Те отдавна се считат за много полезни, особено за умствената дейност.

Човешкият мозък се влияе страхотно от консумацията на орехи, но за да бъде тя по-внушителна, е добре да се използва народна рецепта, съчетаваща в себе си много полезни съставки.

Тайната е в целебната тинктура от орех. Това е сместа, която създава у човека такава сила и енергия, че той става способен да се пребори сякаш с всичко. И наистина се получава така.

Рецепта за здраве: Изливате в стъклен съд 2 супени лъжици с орехови преградки. Начупвате ги много добре и ги заливате плътно с 1.5 л. вода. После се оставя за престой от 2 седмици на сенчесто и прохладно място.

Така се получава лечебна тинктура, която може да реши много проблеми с човешкото здраве. Започва се с 6 капки в 2 суп. лъж., които се приемат ежедневно. Курсът на лечението трябва да бъде поне 3 седмици и най-много 3 месеца. За този период тинктурата се приема всеки ден.

Установено е, че тази рецепта за здраве помага срещу един куп болести. Сред тях има всякакъв вид заболявания – такива, които са свързани с мозъка, с нервната система, кожни инфекции и дори полови заболявания.

Лечебната смес помага на хора с диабет, стомашно разстройство, главоболие, загуба на памет, безсъние, косопад, неврологични заболявания, миома на матката, болки в ставите и много други.

„Доволна съм, защото с тази рецепта постигнах ефект относно стомашните си неразположения, от които страдам от години. Ползвах тинктурата около месец и оттогава изминаха още 3 месеца, а нямам никакви болки в стомаха. Препоръчвам рецептата на всички“, споделя пред Doctorbg.net пенсионерката Кети Николова от Варна.

Източник: Petel