На 64 годишна възраст, а няма грам бръчки! Тайната е разкрита!
Всички го използваме – чудотворния аспирин . Приемаме това хапче при  главоболие , повишена температура  или когато забележим първите симптоми на настинка . Аспиринът е достатъчно ефективен като обща анестезия. Други смятат, че помогна със сърдечни проблеми и предотвратява образуването на кръвни съсиреци. Експертите казват, че аспиринът е изключително ефективен и полезен със своята мощна съставка –  салицилова киселина  .

Има много различни лекарства с аспирин , но – знаете ли, че можете да използвате това хапче-чудо , за да подобрите здравето на кожата си? О, и повярвайте,ще бъдете изумени от резултатите. В тази статия ще ви покажем 3 невероятни маски за лице , които ще ви помогнат да подмладите кожата си и да се отървете от бръчки. Тези рецепти са много прости. Трябва само да следвате лесните инструкции.

Домашна лимонена маска с аспирин

СЪСТАВКИ:

ПРИГОТВЯНЕ:

Много е просто: стрийте аспирина, смесете с лимонов сок и разбъркайте добре, докато се получи паста.

Как да го използвате: просто нанесете тази смес върху лицето си и оставете за 10 минути. След това изплакнете хубаво със студена вода.

Домашно приготвена маска с мед, кисело мляко и аспирин

ЗАБЕЛЕЖКА: Тази домашна маска е много проста и лесна за приготвяне – само следвайте инструкциите. Ето какво трябва да направите:

СЪСТАВКИ:

ПРИГОТВЯНЕ:

Първо измийте лицето си с хладка вода. След това вземете малко парче плат, накиснете в чиста вода и го поставете в микровълновата за 30 секунди. След това наложете кърпата върху лицето за 10 минути, така че порите да се отворят и маската да има максимална полза. Избършете хубаво лицето си и нанесете маската. Оставете я да престои 30 минути. След това измийте лицето с хладка вода и нанесете овлажняващ крем.

Ще забележите невероятния ефект веднага след първото използване.

Маска за лице с аспирин и вода

СЪСТАВКИ:

  • 3 таблетки аспирин
  • 3 супени лъжици топла вода

ПРИГОТВЯНЕ:

Просто разтворете аспирина във водата и направете паста.

Как да използвате: нанесете маската на лицето си и я оставете за 10 минути. След 10 минути измийте лицето си с хладка вода.

Източник: За Жената