Новина! Росен Плевнелиев и Деси Банова ще си имат бебе!
Наесен президентът Росен Плевнелиев и жената до него – Деси Банова, ще си имат бебе. Бившата синоптичка очаква дете от държавния глава на републиката в периода 2012-2017, пише “24 часа”.

В началото на октомври Плевнелиев обяви, че бракът му е вече история. Малко повече от месец преди това бе започнала любовната му история с Деси Банова.

Още преди Коледа, когато стана ясно, че Банова е жената до Плевнелиев, медии започнаха да пишат, че тя е бременна. Всъщност тогава това беше фалшива новина, днес е истинска.
Росен Плевнелиев е човек, който изключително държи на семейството. Въпреки че вече бившата му съпруга не застана до него нито веднъж като държавен глава, той до последно я бранеше, като казваше, че в България институция “първа дама” няма. Като изключително всеотдаен баща описват Плевнелиев приятелите му.

В края на март Деси Банова показа годежен пръстен. Предложението е било много романтично във Виена, лаконична беше бъдещата г-жа Плевнелиева.

За нея този брак ще е първи. С бизнесмена Ивайло Грахов, баща на Йоанна, тя не минава под венчило. За Плевнелиев пък ще е трети. Преди Юлияна той е женен за друга, но от първата си съпруга няма деца.

Сватбата на Деси Банова и Росен Плевнелиев ще е по-нетрадиционна, с приятели и далеч от медиите. По информация на “24 часа” те ще се врекат във вечна вярност, преди да се роди бебето.

Източник: Dnes.bg