Няма да повярвате какво животно си осинови този човек и колко добре се разбират!
В Русия всичко е възможно. Това на практика доказват повечето материали, публикувани в YouTube. Абсурдите в тази необятна страна нямат край. Някои си го обясняват със студа, други с манталитета и широката душа на руснаците. Конкретния случай, за който ни информира ПИК, е директно от руската тайга.

Мечка и руснак се харесали. Мъжът приютил мечката и започнал ден след ден да тренира борба със странния си домашен любимец. Разбира се, мечката била доста по- напред в уменията си, но така двамата определено се забавлявали.

В момента гигантския домашен любимец е приютен в двора на приятели на нейния нов собственик. Невъзможно е да бъде отглеждана в градски дом.

В огромния двор мечката се чувства добре, често се вижда с любимия си собственик и се разхожда свободно наоколо. Менюто на животното не е включено месо, за да не започне да проявява агресия.

Затова пък постната диета определено си заслужава. Не случайно не се споменава местонахождението на мечката, както и името на новия й собственик. Просто двамата не искат някой да ги раздели.

Източник: Prochetime.com