Освободете дома си от тези предмети веднага!
Винаги трябва да внимаваме с вещите, които имаме и съхраняваме в дома си в продължение на години. Предметите притежават своя енергия, която може и да не е положителна и същевременно оказват въздействие върху ежедневието и целия ни живот. Кои са предметите, които блокират щастието и късмета?

Най- опасни са старите дрехи и обувки, които отдавна са загубили свежия си вид и нормалната си функция. Когато обувките ви са смачкани, разкривени и накъсани, то вече е време да ги изхвърлите. Със сигурност няма да ги обуете, ако наистина държите на спретнатия си външен вид.

Когато жилището ви е станали склад за стари дрехи и обувки, които не носите, но ви е жал да изхвърлите, домът ви привлича отрицателна енергия и не се учудвате, ако постоянно сте в конфликт с близките си и не ви върви. Не ви съветваме да постъпвате като маниаци и да изхвърлите всичките си стари дрехи и обувки, но не ги трупайте с идеята, че може някой ден да ги облечете. Така задръствате дома си с тях.

Счупените чаши и чинии, също тенджерите със счупени дръжки са ви напълно излишни, изхвърлете ги, не ги оставяйте в шкафовете. Купете си нови чинии, има много евтини варианти. Счупените чинии, които използвате всеки ден, ви натоварват с лоша енергия.

Снимките на хора, които са били ваши приятели, но след това сте прекратили контактите си също не трябва да стоят в дома ви, защото привличат отрицателната енергия.

Изхвърлете или скъсайте тези снимки. Можете и да ги изгорите, за да не се възползва някой от парченцата с цел да навреди на този човек. Непотребните повредени сувенири и статуетки, които съхранявате, също трябва изхвърлите, тъй като и те привличат негативна енергия.

Източник: Prochetime.com