Оставил я без думи като се подал от кутията за хартия! Вижте кой!
Не бъдете толкова убедени, че няма как да ви изненада някой любопитко в обществената тоалетна в мола, например. Наскоро научихме за едно двуутробно животинче, което било открито от шокираната чистачка на тоалетните в обществен парк.

Тя попаднала на сладък опосум, който се помещавал в кутията за тоалетна хартия. Животното е преместено в значително по- голяма „къща“ без да бъде изложено на риск. Торбестото животно изглежда си е свило дом във вътрешността на разпределителя за тоалетна хартия в Яра Бенд Парк в Мелбърн, Австралия.

Намерен е седнал между две ролки от тоалетна хартия – една от които вече доста накъсана. За щастие, опосумът е намерен от една о чистачките, а не от някой от посетителите на парка, които използвали тоалетната. Зашеметената работничка направила странното откритие след като отворила капака на дозатора, за да смени свършилата тоалетна хартия. Веднага информирала рейнджърите в парка за необичайния дом на опосума, малко след това животното било извадено оттам.

По-късно било прехвърлено в “по- просторно помещение за настаняване”, според Facebook страницата на паркове Виктория. Снимка, публикувана на страницата, показва нови дом на животното. Това е една голяма правоъгълна кутия, прикрепена към едно дърво. Това не е първият път, в който нежелан гост е бил открито в някое от съоръженията в тоалетната.

През октомври миналата година, гигантски плъх беше хванат в опита му да се изкачи в една хотелска стая в Америка през тоалетната. Гризачът останал заклещен, докато си проправял път между тръбите. Той е открит от ужасени гости, които потърсили източника на странен драскащ звук в помещението.

Източник: Prochetime.com