Отиде си една легенда.. Известната котка Гръмпи почина
Известната котка Гръмпи почина

Собствениците на световно известната котка Гръмпи потвърдиха новината за кончината й. В Туитър те с мъка споделят, че лекарите са направили всичко по силите си, но Гръмпи е получила непреодолима инфекция на пикочните пътища, пише ladbible.

Любимата на цял свят котка Гръмпи е била на 7 години. Тъжното събитие се е случило на 14 май. Посрещнала е своя край в ръцете на „мама“ в своя дом.

В социалната мрежа собствениците й пишат: „Ние сме изключително съкрушениа да информираме за загубата на нашата любима котка Гръмпи“

От изявлението им става ясно, че въпреки професионалните грижи на най-добрите лекари и подкрепата насемейството, котката е получила усложнения от инфекция на пикочните пътища. Те споделят, че това е било тяхното бебче, но и коткат, която помогна на много хора по-света да се усмихнат, гледайки снимките й.

Припомняме, че котката получи името си заради сърдитата си физиономия и така спечели сърцата на милиони хора по света. Профилът й в Инстаграм има милиони последователи. Освен че стана известна, котката спечели и над милион долара. Нейните почитатели й правеха много подаръци.